Två tjejer voltar. 

Så kan vi stötta ditt idrottsförbund

Sidan uppdaterades: 9 mars 2023

RF-SISU Småland erbjuder hjälp och stöd för idrottsförbund, det vill säga specialdistriktsförbund (SDF), genom flera tjänster och bidrag. Vi kan hjälpa er med stöd kring olika utvecklingsområden.

Nedan beskrivs kort de tjänster vi erbjuder våra SDF till en liten kostnad eller helt kostnadsfritt. För mer information, kontakta oss på RF-SISU Småland.

Kontaktperson för respektive SDF

Varje idrottsförbund har en idrottskonsulent hos RF-SISU Småland som fungerar som kontaktperson. Det är denna person ni lättast tar kontakt med om ni har tankar om utbildnings- och utvecklingsfrågor.

Lista med kontaktpersoner för SDF Pdf, 177 kB. (pdf)

Verksamhetssatsningar

Varje år tar RF-SISU Småland fram ett dokument som beskriver våra satsningar för det kommande året. Här hittar ni bland annat datum för kommande mötesplatser, och vem av våra medarbetare ni ska kontakta för specifika satsningar.

Verksamhetssatsningar 2023 Pdf, 7 MB. (pdf)

Administrativ service

RF-SISU Småland besitter bred kompetens och erbjuder rådgivning, stöd och service inom föreningskunskap till idrottsföreningar och idrottsförbund i Småland. Vi erbjuder stöd inom exempelvis löneadministration, idrottsjuridik, försäkringar, ekonomi och skatter.

Läs mer om vår administrativa service här

Årshjul 2023

Vi har tagit fram ett årshjul för 2023 kring förbundsutveckling för anställda och förtroendevalda. Du hittar årshjulet här. Pdf, 170 kB.

Sidan publicerades: 26 oktober 2022

Kontakt

Lena Larsson

Administratör

036-34 54 30

Ansvarsområde: Folkbildningsadministration

Kontakt

Mikael Fagerström

Verksamhetschef

036-34 54 02

Ansvarsområde: Förbundsutveckling