Hem / Sök utbildning

Grundutbildning för tränare - Unga tränare (14-20 år) - Halmstad


Du som är tränare inom idrotten har ett värdefullt uppdrag! Denna omgång riktar sig specifikt till dig mellan 14-20 år och som är ny som tränare. Det är ett uppdrag som ger dig massor av energi och upplevelser. Du får möta en mängd olika människor och får möjlighet att utvecklas både som tränare och människa. I din tränarroll kan du hjälpa andra att växa och utmanas i sin idrottsutövning.

Grundutbildningen bygger på aktuell forskning och ger dig en bra grund att utgå från i din fortsatta tränarroll. Utbildningen är för alla tränare, oavsett vilken idrott du är engagerad i eller om du tränar barn, ungdomar eller vuxna. Grundutbildningen är obligatorisk om du önskar vidareutveckla din tränarroll i Fortsättnings- och Högre tränarutbildning. 

För vem är utbildningen?
Denna kursomgång vänder sig till dig som är ung och vill bli tränare. Satsningen riktar sig främst till dig mellan 14-20 år och finansieras av satsningen #ledarstjärnan. Läs på hemsidan rfsisu.se/halland för mer information om satsningen. 


Grundutbildningens avsnitt:

Jag och idrottsrörelsen
Jag och ledarskapet
Jag och träningen
Jag och utövaren
Valbart avsnitt


Denna omgångens upplägg:

2 dagars utbildning + efterföljande Hemuppgift
Omfattar totalt ca 25 lektionstimmar á 45 min

Utbildningen genomförs dagtid på sommarlovet


Förkunskaper
Det krävs inga förkunskaper men vill du redan nu börja utbilda dig rekommenderar vi dig att börja med Introduktionsutbildning för tränare (www.sisuidrottsutbildarna.se).    


Frågor:
E-post: This is a mailto link
Mobil: 070-285 43 57


E-post: This is a mailto link
Mobil: 070-289 90 34

Leveransadress:

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm för företagspaket och transporter