Hem / Sök utbildning

Sök utbildning

SISU Idrottsutbildarna erbjuder utbildning centralt och i våra 19 RF-SISU distrikt. Välj i listan nedan var i landet du vill söka utbildning och inom vilken period. Du behöver inte ange kommun för att visa alla utbildningar i ditt RF-SISU distrikt.

Våra distrikt erbjuder även många kurser och föreläsningar digitalt, som du kan ta del av oavsett var du befinner dig. 

Visa aktuella digitala kurser och föreläsningar

Mer om digital utbildning och folkbildning

Utbildningar och mötesplatser påverkas just nu av coronakrisen. De kan till exempel flyttas till senare datum eller genomföras digitalt. Arrangören informerar om vad som gäller för den specifika utbildningen eller mötesplatsen.

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Processledning - Avancerad


Processledning Avancerad ger dig som processledare möjlighet att fördjupa dina kunskaper i processledning inom idrottens sammanhang. Ett systemiskt förhållningssätt tillämpas genomgående under utbildningen. Särskilt fokus ligger på hur detta förhållningssätt kopplas samman med utveckling och förändring av individ, grupp och organisation. Teoretiska genomgångar varvas med samtal, reflektion och träning.  
Kontaktperson: Kristoffer Berg Datum: 2021-02-08 - 2021-04-13 Plats: Utbildningen sker digitalt Mer information på kurssidan
Till anmälan

Grundutbildning för tränare

Du som tränare inom idrotten har ett värdefullt uppdrag!

Grundutbildningen bygger på aktuell forskning och ger dig en bra grund att stå på i din roll som tränare. Stor vikt läggs på ledarskap och hur du kan skapa goda förutsättningar för att de aktiva ska bli motiverade och få möjlighet att lära och växa som människor och idrottare. Utbildningen går även igenom vikten av att se och utgå ifrån hela människan, skapa en bred rörelserepertoar, forma och utveckla träningar som är anpassade för den målgrupp du leder.

Kontaktperson: Gunnar Wallberg Datum: 2021-02-08 - 2021-03-21 Plats: Video Mer information på kurssidan
Till anmälan

Grundutbildning för tränare - Digitalt/Kungsbacka

Du som tränare inom idrotten har ett värdefullt uppdrag. Ett uppdrag som ger dig massor av energi och upplevelser. Du får möta en mängd olika människor och får möjlighet att utvecklas både som tränare och människa. I din tränarroll kan du hjälpa andra att växa och utmanas i sin idrottsutövning.
Kontaktperson: Malin Eriksson Datum: 2021-02-09 - 2021-03-07 Plats: Träff 1: Digitalt, Träff 2: Fysiskt Kungsbacka Mer information på kurssidan
Till anmälan

Introduktionsutbildning för tränare - Digital-

Denna introduktionsutbildning är tänkt att ge dig en första inblick i vad det innebär att vara tränare inom idrotten, men framförallt inspirera dig till ett spännande och viktigt uppdrag.

En bra första steg om du är nyfiken på tränarrollen inom idrotten. 

Kontaktperson: Gabriella Pröckl Datum: 2021-02-16 - 2021-03-02 Plats: Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

Grundutbildning för tränare, 100% distans

Grundutbildning för tränare ger dig en god grund att stå på i din fortsatta tränarroll. Utbildningen är för alla tränare oavsett idrott och om du tränar barn, ungdom eller vuxna. Fyra digitala träffar varvas med egna studier via webb och hemuppgifter. Träffarna genomförs digitalt.

Kontaktperson: Åsa Christensen Datum: 2021-02-18 - 2021-03-30 Plats: Zoom Mer information på kurssidan
Till anmälan

Grundutbildning för tränare - Ny som ledare

Du som är tränare inom idrotten har ett värdefullt uppdrag! Denna omgång riktar sig specifikt till dig mellan 14-20 år och som är ny som ledare. Det är ett uppdrag som ger dig massor av energi och upplevelser. Du får möta en mängd olika människor och får möjlighet att utvecklas både som tränare och människa. I din tränarroll kan du hjälpa andra att växa och utmanas i sin idrottsutövning.
Kontaktperson: Malin Eriksson Datum: 2021-02-24 - 2021-04-07 Mer information på kurssidan
Till anmälan

Fortsättningsutbildning för tränare, digital (Jönköping)

Den här utbildningen är för dig som tidigare har gått Grundutbildning för tränare. Precis som tidigare utbildningar varvas teori och praktik genom självstudier via webb och fysiska träffar.

Du få gå utbildningen från det år du fyller 16 år.

I Fortsättningsutbildning för tränare kommer du att känna igen begrepp och perspektiv från grundutbildningen. Du som deltar i utbildningen kommer exempelvis att lära dig mer om hur du kan arbeta med de fyra dimensionerna psykisk, social, fysisk och idrottslig utveckling under träning och tävling.

Kontaktperson: Lena Moberg Datum: 2021-02-24 - 2021-04-24 Plats: Digitalt Mer information på kurssidan
Till anmälan

Grundutbildning för tränare - Digitalt (Nässjö)

Grundutbildning för tränare är det första obligatoriska steget som ger en bra grund att stå på i din roll som tränare.
Stor vikt läggs på ledarskap och hur du kan skapa goda förutsättningar för att de aktiva ska bli motiverade och får möjlighet att lära och växa både som människor och idrottare. Utbildningen går även igenom vikten av att se och utgå ifrån hela människan, skapa en bred rörelserepertoar, forma och utveckla träningar som är anpassade för den målgrupp du leder.

Vi vill att du som tränare ska få ett bra stöd, känna dig trygg och bli inspirerad till att skapa egna träningar där de aktiva mår bra, har roligt och utvecklas.

Kontaktperson: Lena Moberg Datum: 2021-02-24 - 2021-03-27 Plats: Digitalt, länk mailas i kallelsen Mer information på kurssidan
Till anmälan

Tejpning, Göteborg

Utbildningen är inställd och erbjuds digitalt vid fler tillfällen under våren, se vår utbildningskalender för mer info.

Grundläggande utbildning i tejpning vid idrottsskador där stor del består av att du får öva praktiskt. 

Kontaktperson: Thomas Gehöör Datum: 2021-02-27 Plats: Göteborg Mer information på kurssidan
Till anmälan

Akut omhändertagande vid idrottsskada, Göteborg

Utbildningen är inställd och erbjuds digitalt vid flera tillfällen under våren, se vår utbildningskalender för mer info.

Grunderna i akuta idrottsskador och rehabilitering. Du får öva praktiskt på akut omhändertagande.

Kontaktperson: Thomas Gehöör Datum: 2021-02-27 Plats: Göteborg Mer information på kurssidan
Till anmälan

Leveransadress:

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm för företagspaket och transporter