Sök sommarens roligaste jobb!

Bli en del av vårt härliga Forumteater-team och spela forumteater runt om i idrottshalland. Vi söker dig som som har ett starkt intresse för idrott och föreningsliv, är ansvarsfull och gillar att möta människor i alla åldrar. Är du den vi söker?

Sidan uppdaterades: 2 april 2024

Värdefullt och forumteater är metoder för barn och unga som handlar om att lyfta och samtala om beteenden och värdegrund i föreningen. Tillsammans med ett teatergäng reser du som ungdomsledare runt till föreningar i Halland och spelar upp scener som problematiserar vardagliga men viktiga händelser i idrottsmiljön. Målet med föreställningen är att väcka tankar och starta samtal kring viktiga frågor. Forumteater är en teaterform som uppmuntrar till reflektion, ifrågasättande och som sker i samspel med publiken. Metoden uppmuntrar till aktivt deltagande från publiken, ökar förståelse och insikt samt tillåter deltagarna att arbeta fram en lösning tillsammans. Värdefullt är den delen där vi belyser frågor som rör beteenden och värdegrund i föreningen genom samtal. Genom att fånga upp och ringa in de frågor och värderingar som är viktiga för de föreningar vi besöker så stärker vi både lag, individer och ledare.

Vi söker en engagerad medarbetare som har ett starkt intresse för idrott och föreningsliv. En medarbetare som vågar ta egna initiativ, har god samarbetsförmåga, är kreativ, ansvarsfull och har god känsla för att möta människor i alla åldrar. I din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en social person. Du gillar mötet med människor, att lyssna in behov och att stödja kollegor. Du är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera moment.

Ansök senast den 16 april via länken nedan:

Sidan publicerades: 2 april 2024

VÄRDEFULLT

Hitta kontaktuppgifter till er idrottskonsulent.

Värdefullt handlar om att belysa och samtala om frågor som rör beteenden och värdegrund i förening.

Folder om Värdefullt Pdf, 4 MB.