Hem / Stöd och verktyg / För förening / Idrottonline – idrottsrörelsens verksamhetssystem

Idrottonline – idrottsrörelsens verksamhetssystem

Riksidrottsförbundet tillhandahåller en administrativ plattform för idrotten som heter IdrottOnline. Systemet gör det enklare att hantera medlemsregister och rapportera lokalt aktivitetsstöd, LOK. IdrottOnline har även ett webbpubliceringsverktyg där ni kan sköta föreningen/förbundets hemsida.

Alla våra funktioner är kostnadsfria för idrottsföreningar och förbund anslutna till RF. Mer om funktionerna i IdrottOnline

Obs! Av kostnadsskäl kommer RF från och med den 1 januari 2023 inte längre kunna erbjuda gratis hemsidor till föreningar och förbund i IdrottOnline. Övriga funktioner i IdrottOnline kommer att finnas kvar, men föreningar och förbund måste byta leverantör för hemsida senast den 31 december 2022. Mer information om avveckling av hemsidor i IdrottOnline

Kontakta ditt RF-SISU distrikt

Vill du lära dig mer om IdrottOnline, ta kontakt med ditt RF-SISU distrikt så kan er idrottsförening få hjälp av en idrottskonsulent. Idrottskonsulenten kan berätta mer om IdrottOnline och hur er förening kan lära er hur det fungerar. Hitta ditt distrikt.

Olika behov – olika utbildningar

Behovet i föreningar/förbund ser olika ut och därför försöker vi erbjuda utbildningar på olika sätt. Vi rekommenderar att minst ett par personer från varje förening/förbund utbildar sig och får mer kunskap om funktionerna i IdrottOnline. Det kan exempelvis vara en verksamhetsledare, webbredaktör, kassör eller den som hanterar LOK-stödsrapportering. Inga förkunskaper krävs och alla är varmt välkomna.

Hitta utbildningar

Leveransadress:

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm för företagspaket och transporter