Hem / Sök utbildning

Sök utbildning

SISU Idrottsutbildarna erbjuder utbildning centralt och i våra 19 RF-SISU distrikt. Välj i listan var i landet du vill söka utbildning och inom vilken tidsperiod. Du behöver inte ange kommun för att visa alla utbildningar i ditt RF-SISU distrikt.

Våra utbildningar och mötesplatser påverkas just nu av coronakrisen. En utbildning eller mötesplats kan till exempel flyttas till senare datum eller genomföras digitalt. Arrangören informerar om vad som gäller för den specifika utbildningen eller mötesplatsen.

Digital utbildning och folkbildning

Samlad info om coronaviruset och idrottsrörelsen

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Utbildning i Visma.net

Kontaktperson: Sara Didriksson Datum: 2020-08-26 Plats: Bosön eller via Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

Utbildning i Visma.net

Kontaktperson: Sara Didriksson Datum: 2020-09-16 Plats: Bosön eller via Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

Grundläggande föreningsekonomi

Utbildningen behandlar grunderna i föreningsekonomi och riktar sig till organisationsledare i idrottsföreningar.

Föreningens resurser ska användas på ett sådant sätt att intäkter och kostnader går ihop. För detta ansvarar kassören tillsammans med övriga styrelsen.
Datum: 2020-09-17 Plats: RF-SISU Skåne, Malmö Arena, Hyllie Stationstorg 2, Malmö Mer information på kurssidan
Till anmälan

Ekonomisk och organisatorisk hållbarhet för er förening och ert evenemang (digital föreläsning)

I tider med Corona så ser vi att ett flertal föreningar har fått problem eftersom en stor del av intäkterna kommer från ett specifikt evenemang eller från ett fåtal stora sponsorer. Är detta verkligen hållbart i det långa loppet?

Kontaktperson: David Faxå Datum: 2020-09-23 Plats: Digitalt Mer information på kurssidan
Till anmälan

Digital föreläsning: Hållbar sponsring

I denna digitala föreläsning får deltagaren en inblick i hur sponsorer tänker kring motiv och drivkrafter till att sponsra idag. Vi presenterar de sex motiv som sponsorer efterfrågar. Vi ger exempel på hur olika företag skapar nytta och värde i sina sponsorskap. Och så diskuteras hur vi kan agera som förening i tider av oro och kris.
Kontaktperson: Anette Ellefsen Datum: 2020-09-28 Plats: Digitalt via länk Mer information på kurssidan
Till anmälan

Kassör Grundutbildning - Idrottens föreningslära / DIGITAL

Utbildningen genomförs i digital form. Du deltar hemifrån med din egen dator.
Utbildningen riktar sig till dig som kassör i förening. Kraven på föreningens redovisning och förvaltning har förändrats mycket de senaste åren. Vi går igenom rättsläget vad det gäller idrottens skattefrågor.

Kontaktperson: Carina Sjölander Datum: 2020-09-29 Plats: Digitalt via Teams. Egen dator krävs. Mer information på kurssidan
Till anmälan

Föreningsekonomi - inklusive IdrottOnline

Välkommen till vår utbildning i Föreningsekonomi där vi även fördjupar oss i kassörspecifika funktioner i IdrottOnline. Målet med utbildningen är att ni ska få bra verktyg att arbeta med i ekonomiarbetet i föreningen. 

Kontaktperson: Åsa Agmyr Datum: 2020-10-01 Plats: Högskolan i Halmstad, Hus I, sal I203 (ingång via Idrottscentrum) Mer information på kurssidan
Till anmälan

Grundläggande kassörutbildning

En grundkurs för dig som är ny kassör i föreningen! Här får du de verktyg du behöver för att klara ditt nya uppdrag. Med den här kunskapen i bagaget kommer du känna dig trygg att hantera föreningens ekonomi.

Kontaktperson: Ekonomiservice Östergötland Datum: 2020-10-08 Plats: Idrottens Hus, Linköping Mer information på kurssidan
Till anmälan

Bokföring i föreningen (digital utbildning)

Det här är en utbildning med övningar i bokföring, bokslut och kontering. Utbildningen inleds med grundläggande teori i bokföring. Bokföringen skall ge information om hur föreningens ekonomi förändras utifrån den verksamhet som bedrivs och styrelsens skötsel av föreningen och dess pengar.

Datum: 2020-10-14 Plats: Digital utbildning Mer information på kurssidan
Till anmälan

Kassörsutbildning - Sundsvall

Målet med utbildningen är att ge grundläggande kunskaper om Kassörsrollen. Utbildningen riktar sig till kassörer och andra med intresse för hur en Idrottsförenings ekonomi fungerar.
Datum: 2020-10-20 Plats: Sundsvall Mer information på kurssidan
Till anmälan

Leveransadress:

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm för företagspaket och transporter