Hoppa till sidans innehåll

Vi är idrottens eget studieförbund.

Vi utbildar, bildar och utvecklar svensk idrott

Prestation eller PRESStation – så får du balans mellan krav och förmåga!


Utbildningen är nu fullbokad. Man kan fortfarande anmäla sig via länken och på så sätt ställa sig på reservlista.

Hur kan du balansera krav och förmåga så att du presterar väl OCH mår bra? 
Johan Plate pratar om hur kunskap från den tillämpade idrottspsykologin kan brukas av alla för att prestera på topp utan att för den skull känna onödig press.

Välkommen på en föreläsning som på ett inspirerande och lättsamt sätt tar upp prestationsutveckling för individ och team. En föreläsning där du får både tips och tankeställare som hjälper dig med hur du skall tänka för att prestera bättre.
Aha-upplevelser energitillskott och hjärtliga skratt utlovas. Denna föreläsning är en fristående fortsättning på förra årets "Inspiration & Mental träning med Johan Plate".


Johan Plate är lärare i beteendevetenskap, föreläsare i prestationspsykologi, idrottspsykologisk rådgivare och författare. Han är en av pionjärerna bakom prestationspsykologi i Sverige och har i flera decennier förklarat de processer som ligger bakom en prestation. Under sina föreläsningar ger han såväl teoretiska som praktiska redskap till att verkligen förstå vad som menas med prestation och nå framgångsrika resultat. Hans föreläsningar inbegriper både teori och praktik och är ibland medvetet provocerande för att få åhörarna att tänka till. Som Johan själv uttrycker det, så försöker han alltid tala så att folk förstår och använder mycket humor och hög deltagaraktivitet som medel.

Information
All kommunikation sker via mail så var noga med att skriva in din mailadress korrekt!

Kost
Vi bjuder på frukt och kaffe.

Avbokningsregler
Kursen är kostnadsfri. Vid utebliven avanmälan senast 1 vecka före kursstart debiteras 250 sek. Avanmälan sker till This is a mailto link.

Frågor
För frågor om denna utbildning, kontakta This is a mailto link
Vid akuta frågor samma dag som utbildningen genomförs, 070-555 99 99 (Gunilla Lindström).

Välkommen med din anmälan!

 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link