Hoppa till sidans innehåll

Vi är idrottens eget studieförbund.

Vi utbildar, bildar och utvecklar svensk idrott

Det finns ingen gräns, av och med Anders Olsson

Anders bjuder på en jordnära, lättsam och underhållande föreläsning. I hans omskakande och fängslande berättelse kastas åhörarna mellan hopp och förtvivlan samtidigt som salen fylls med en blandning av skrattsalvor, tårfyllda ögon, eftertanke och framtidshopp.

Anders Olsson, är järnmannen från Hagfors som råkade ut för en rad olyckliga omständigheter i vården. Han blev förlamad från midjan och neråt och tappade 50 procent av sin lungkapacitet. Under flera år med smärta var Anders ett morfinberoende, sängbundet vårdpaket. Till sist gav han nästan upp hoppet om att överleva.

Under föreläsningen får du ta del av Anders berättelse om hur han kämpade sig ur sjuksängen, gjorde sig fri från läkemedelsberoendet och fram till idag då han tillhör den absoluta världseliten i handikappsimning, tävlar i triathlon och ständigt letar nya utmaningar och sätt att förverkliga dem.

Anders föreläser i ca 90 minuter. Möjlighet att köpa fika finns genom Lima IF:s försorg.

Efter avslutad föreläsning kommer representant från Malung-Sälens kommun att informera om det nya bidragssystemet som gäller föreningar.

Föreläsningen är en samverkan mellan SISU Idrottsutbildarna, Dalarnas Idrottsförbund, Lima IF, Malung-Sälens Kommun, Coop och Karelius Chark.

Om du vid anmälan inte får någon bekräftelse, vänligen meddela This is a mailto link

 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000
E-post: This is a mailto link