Sök utbildning

Hitta rätt utbildning

Sidan uppdaterades: 30 januari 2023

SISU Idrottsutbildarna erbjuder en mängd olika utbildningar för dig som jobbar eller är engagerad i ett specialidrottsförbund.

Du hittar våra utbildningar på två ställen:

  1. Bosön utbildning www.boson.se/utbildning/alla-utbildningar
  2. Via sökfunktionen nedan.

Bosön utbildning

På Bosön är utbildningarna nationella och idrottsövergripande och ofta kopplade till en specifik roll. Du som söker utbildningar i rollen som processledare hittar exempelvis dessa utbildningar via Bosön utbildning.

SISU Idrottsutbildarnas utbildningar på riks- och distriktsnivå

För att hitta våra övriga utbildningar på nationell nivå anger du ”SISU Idrottsutbildarna” i rull-listen. Via denna sökfunktion hittar du exempelvis utbildningar eller temadagar som har en bredare målgrupp, exempelvis Idrottens Skattedag.

Om du letar efter utbildningar som genomförs av RF-SISU distrikten kan du göra på två sätt. Om du väljer ”Hela Sverige” i rull-listen hittar du de utbildningar som riktar sig till föreningar oavsett var i landet som föreningen har sin hemvist.

Om du är intresserad av vilka utbildningar som ett enskilt RF-SISU distrikt erbjuder väljer du det aktuella distriktet i rull-listen. För att göra sökningen på distriktsnivå mer träffsäker kan du även välja att söka på specifik kommun.

Sidan publicerades: 2 november 2022

Bosön utbildning

Bosän utbildning

Bosön, Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum, är navet för idrottsövergripande, nationell, högre utbildning och bildning. Ledare, chefer, tränare och aktiva kommer hit för ny kunskap, utveckling och reflektion.