Hoppa till sidans innehåll

Vi är idrottens eget studieförbund.

Vi utbildar, bildar och utvecklar svensk idrott

Nytt utbildningsutbud för dig som tränare!

  • Uppdaterad: 06 SEP 2018 08:54

Ett stort arbete pågår med att utveckla idrottens nya utbud inom ramen för Idrottens tränarutbildning. Vi har med stolthet nu lanserat våra två första steg: Introduktionsutbildning och Grundutbildning. Fortsättningsutbildningen lanseras enligt plan hösten 2019. De högre tränarutbildningarna är sedan tidigare på plats, men kommer förädlas och förfinas när vår fortsättningsutbildning är på plats. 

Vår förhoppning är att det nya utbudet kommer att ge dig som tränare aktuell kunskap, tips och idéer för att du ska känna dig trygg i din roll som tränare samt bidra till att skapa en så bra verksamhet som möjligt. En verksamhet som präglas av ett ledarskap som öppnar upp och välkomnar fler och som sätter varje idrottare och dess förutsättningar och behov i centrum. En verksamhet där du som tränare skapar träningar där alla idrottare mår bra, har roligt och får möjlighet att utmanas och utvecklas – likt idrottens gemensamma verksamhetsidé. 

Läs mer om vårt nya utbildningsutbud. 

All vår tränarutbildning arrangeras och genomförs av våra 19 distrikt. Kontakta ditt närmaste distrikt för mer information.

Kontakt

Maria Ståhl 
 Utbildning och processtöd
SISU Idrottsutbildarna
08-699 62 66

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link