Hoppa till sidans innehåll

Vi är idrottens eget studieförbund.

Vi utbildar, bildar och utvecklar svensk idrott

Sök utbildningar


Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Idrottens ledarskaps- och managementprogram (ILM)

Idrottens ledarskaps- och managementprogram (ILM) är för dig som ledare med strategiska arbets- och ansvarsområden vad fysisk och psykisk styrka, uthållighet, teknik och taktik är för den aktiva idrottaren. Helt avgörande kunskaper och färdigheter som ständigt behöver fyllas på, prövas, omprövas och utvecklas.

Idrottens ledarskaps- och managementprogram syftar till att matcha de speciella förutsättningar och utmaningar som ledare inom idéburen sektor möter. När du har gått programmet kommer du att ha tränat upp ett antal av de kapaciteter som krävs för att leda en idé- och värderingsstyrd verksamhet i relation till andra typer av verksamheter och styrmodeller. Genom att pröva, ompröva och utveckla din förmåga att leda effektfullt kommer du att skaffa dig avgörande kunskaper och färdigheter.

Idrottens ledarskaps- och managementprogram vänder sig till dig som i ditt arbete eller uppdrag leder andra i någon form. Du leder anställda, ideella eller en mix av båda, utan att nödvändigtvis ha personalansvar. Programmet fokuserar på ledarskap på organisations-, grupp- och individnivå.
Platsen för Idrottens ledarskaps- och managementprogram är Bosön utbildningscentrum på Lidingö (Stockholm) – arenan och mötesplatsen för idrottsövergripande högre utbildning och bildning. Platsen är noga utvald eftersom programmet innehåller teoretiskt krävande moment som bland annat behöver och kommer bearbetas i praktiken genom tanke- och rörelsemoment. Och fysisk träning.


Kontaktperson: Fredrik Kron, Kristoffer Berg Datum: 2018-10-17 - 2019-01-16 Plats: Bosön, Lidingö Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt
 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000
E-post: This is a mailto link