Västra Götalandsregionen: Spelberoende och skärmhälsa

Mottagningen för spelberoende och skärmhälsa har ett regionalt uppdrag att erbjuda behandling för beroende av spel om pengar respektive datorspelsberoende. Under hösten bjuder de vid två tillfällen in till öppet hus på mottagningen. Tillfällena riktar sig till dig som i ditt arbete eller i föreningslivet möter personer med problematiskt datorspelande eller spel om pengar. Du får information om mottagningen, målgrupper, behandlingsupplägg och remissvägar. Du får självklart också möjlighet att ställa frågor. Under dagarna ges möjlighet till både digitalt besök (kl 12:15-13:00) och besök på plats på mottagningen vid Järntorget i Göteborg (drop-in kl 14-16).

Sidan uppdaterades: 21 augusti 2023

För dig som vill delta digitalt: Lunchmötet hålls 12:15-13:00 och inleds med en kortare föreläsning som följs av möjlighet att ställa frågor.

För dig som vill besöka oss på plats: Mottagningen har öppet för drop-in-besök mellan kl 14:00-16:00. Vi håller mini-föreläsningar med samma innehåll vid ett par tillfällen under eftermiddagen.

Mottagning för spelberoende och skärmhälsa tar emot både remisser från andra vårdgivare och egenremisser, och erbjuder både vård på plats på mottagningen och via videomöte. Vi tar emot vuxna patienter, samt ungdomar från och med året de fyller 16 år. Mer information om mottagningen hittar ni på vår hemsida: Mottagning för spelberoende och skärmhälsa - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Plats:

Digitalt via länk

Datum:

fredag 24 november 2023

Starttid:

Kl. 12.15

Sluttid:

Kl. 13.00

Sidan publicerades: 21 augusti 2023