En pojke med glasögon, iförd ett par stora boxningshandskar

Stöd för specialdistriktsförbund (SDF) i Västerbotten

Sidan uppdaterades: 9 december 2022

RF-SISU Västerbotten vill vara idrottsföreningars och idrottsförbunds bästa vän och stöd i vardagen. Stödet vi erbjuder kan innefatta ekonomiska bidrag, men kan också vara andra typer av stöd, till exempel stöd för kommunikation, administration, ekonomi, rådgivning kring lagar och juridik eller utförande av praktiska tjänster. Nedan listas alla stödformer som vi kan erbjuda ditt förbund.

 • Konsulentstöd
  Alla SDF har en idrottskonsulent hos RF-SISU Västerbotten knuten till sig. Hur kan vi hjälpa just ditt förbund? Ring eller mejla till oss för att få veta mer, bolla en idé eller boka in ett besök med en av våra idrottskonsulenter. Osäker på vilken konsulent som ansvarar för din förening? Kontakta Susanne Sjöström på susanne.sjostrom@rfsisu.se eller 090-695 56 03, så guidar hon er rätt.

 • Idrottsservice
  Vårt helägda sociala företag Idrottsservice erbjuder hjälp med allt från bokföring och redovisning till gräsklippning och lokalskötsel – allt för att underlätta för föreningarna och ge mer tid åt idrott. Läs mer om Idrottsservice tjänster.

 • Verksamhetsbidrag / SDF-bidrag
  RF-SISU Västerbotten ansvarar också för att fördela ekonomiskt stöd i form av verksamhetsbidrag till SDF:en. Syftet är att ge SDF:en ett grundbidrag för sin verksamhet och stimulera till aktivitet och utveckling av specialidrotten i distriktet. Läs mer om verksamhetsbidrag/SDF-bidrag.
 • IdrottOnline
  RF-SISU Västerbotten erbjuder support och utbildning inom IdrottOnline, idrottens eget administrativa system. Detta kan göras via telefon, e-post, föreningsbesök eller vid våra lokala workshop-tillfällen. Läs mer om vårt Idrottonline-stöd.

Sidan publicerades: 31 oktober 2022