En julgran är pyntad med julkulor och glitter.

God jul och gott nytt år önskar RF-SISU Halland!

Vi närmar oss slutet på 2022 – ett händelserikt år på många sätt. RF-SISU Halland vill tacka alla föreningar för fin samverkan och för den viktiga verksamhet ni bedriver. Idrotten gör Halland starkare! Vi vill också passa på att önska er god jul och gott nytt år!

Sidan uppdaterades: 21 december 2022

2022 blev året då vi äntligen kunde träffas igen. Efter två år med pandemi och restriktioner öppnades åter möjligheterna för fysiska möten och idrotten kunde återgå till sin ordinarie verksamhet med träningar, matcher, tävlingar och allt vad det innebär.

Återstart

Samtidigt dröjde sig känningarna av pandemin kvar och gör det i varierande grad än i dag. Vissa föreningar kunde starta om snabbt medan andra har gjort eller är mitt uppe i ett större återstartsarbete.

RF-SISU Halland och alla våra idrottskonsulenter har fokuserat på att stötta föreningar i återuppta det folkbildningsarbete som är så viktig för att utveckla såväl föreningar som medlemmar.

Stort engagemang i Halland

Det går inte att missa engagemanget i Hallands föreningsliv. Under året har vi sett fantastiska utvecklingssatsningar. Vi har sagt det förr och säger det igen; vilken kraft det finns i halländska idrottsföreningar!

Det har varit en fröjd att återigen kunna åka ut och besöka era verksamheter – och att bjuda in er till fysiska utbildningar och mötesplatser.

Vi ses nästa år!

Vi ser fram emot att tillsammans möjliggöra ännu mer lärande under nästa år. Men först hoppas vi att ni får lite välförtjänt återhämtning under helgerna.

Från oss alla, till er alla: en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Sidan publicerades: 21 december 2022