Rekryterings möjligheter

Under sommaren och hösten har vi två möjligheter till rekrytering och återstart där föreningar kan erbjuda prova-på verksamhet och värva nya medlemmar.

Sidan uppdaterades: 28 april 2023

Det är alltid uppskattat när föreningar är ute och visar upp sin verksamhet. Vi har flera återkommande evenemang under året där det finns möjligheter att erbjuda prova-på verksamhet men inom den närmaste tiden är det till Fritidsbanken Pepup i juni och Idrottens dag i skolan i september, till vilka vi söker föreningar som vill vara med och inspirera till rörelseglädje.

Fritidsbankens Pepup i Gråbo och Bingeby är en av årets höjdpunkter och ett sätt för föreningar att visa upp sin verksamhet och för barn, unga och boende i områdena att inte bara få röra sig utan också prova idrotter som de kanske inte annars skulle komma i kontakt med. Förra året hade vi bland annat cheerleading, varpa, inlines, innebandy, fotboll, tennis och mycket mer. Vi kan erbjuda föreningar som medverkar 600 kr /dag + lunch + en massa fina möten och möjligheten att sprida rörelseglädje.

Idrottens dag i skolan är en kul dag med aktiviteter för att höja kunskapen om barns idrottande och bygga broar mellan skolan, barn och idrottsrörelsen. Idrottsföreningar erbjuder prova-på verksamhet och får ersättning i form av 1000 kr (1 sektion) eller 2000 (2 sektioner eller fler) + en massa fina möten och möjligheten att sprida rörelseglädje.

Vill ni vara med på båda eller ett av dessa evenemang ? Kontakta Daniel Johansson daniel.johansson@rfsisu.se

Sidan publicerades: 28 april 2023