Kolla in höstens kurser och föreläsningar

Vi har ett fullmatat program att bjuda på under höstterminen – och ännu mer är på gång! Kolla in vår utbildningskalender och börja planera för ett kunskapslyft i höst!

Sidan uppdaterades: 14 augusti 2023

I vårt "standardutbud" finns som tidigare både tränar- och föreningsledarutbildningar, kurser i IdrottOnline och LOK-stödshantering samt Skatteverkets populära webbseminarier.

Utöver det bjuder vi in till ett antal intressanta föreläsningar. Det mesta kan du redan nu läsa om i vår utbildningskalender, medan vi i vissa fall filar på några detaljer och fyller på med info inom kort.

Måns Lööf gästar vår Mötesplats för idrott, tillgänglighet och folkhälsa den 14 september för att ge verktyg som passar alla barn – och särskilt barn med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning som Adhd, autism etc. Måns kommer då även att tillsammans med oss släppa en glädjande nyhet på utbildningsfronten!

Max Bergander är känd från instagramkontot @idrottsforaldern och är till vardags värdegrundsansvarig i AIK fotboll. Han delar med sig av värdefulla erfarenheter på temat att bygga för framgång, den 14 oktober.

Lasse Granqvist, denna legendar inom idrottsjournalistik, behöver knappast någon närmare presentation. Den 21 oktober gör han ett nedslag i distriktet för att prata om bland annat föreningsutveckling … och det vill ni inte missa!

Alla kurser, utbildningar och föreläsningar hittar du i vår webbkalender

Hör av er till oss om ni undrar något: utbildning.gavleborg@rfsisu.se

Sidan publicerades: 14 augusti 2023