Hoppa till sidans innehåll

Anmäl dig till utbildning

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Föreningskunskap - tema Årsmöte, Göteborg

En grundläggande utbildning i föreningskunskap med fokus på årsmöte. 
Varför är stadgarna så viktiga? Föreningsdemokrati, skatter och avgifter, medlemmens rättigheter och skyldigheter. Tonvikten läggs på hur ett årsmöte ska genomföras och vilka handlingar som krävs.

Målgrupp: Passar dig som sitter med i en styrelse/kommitté och vill lära dig grunderna i föreningskunskap och hur ett årsmöte ska genomföras.

Kontaktperson: Anette Ellefsen Datum: 2019-05-28 Plats: Mejerigatan 1, Göteborg Mer information på kurssidan
Till anmälan

Kajsa Bergqvist - HBTQ

Kajsa Bergqvist pratar om hennes karriär, att komma ut som bisexuell och hennes TV-program regnbågshjältar där hon träffade homosexuella hjältar inom idrottsvärlden.

Kajsa är en av Sveriges mest framgångsrika idrottsstjärnor genom tiderna. Hon är en person som nästan alla känner till. Förutom hennes karriär inom idrotten är Kajsa idag också ett ansikte utåt inom HBTQ-frågor. 
Kontaktperson: Mathias Etéus Datum: 2019-06-13 Plats: Scandic Rubinen Mer information på kurssidan
Till anmälan

Mattias Sunneborn Inspirationsdag

Som ett stort tack för det fina engagemang och ideella arbete ni gör i era föreningar, vill vi bjuda in er till en kostnadsfri inspirationsdag med en fantastisk inspiratör och tidigare elitidrottare; Mattias Sunneborn. 

Mattias Sunneborn är Sveriges mest framgångsrika längdhoppare och blev 1991 förste svensk att hoppa över åtta meter. Stora drömmar och stora tydliga mål är några av hans framgångsfaktorer. Mattias har även ett stort intresse för veteranidrotten och blandar i sin föreläsning in tips om hur du kan träna för att hålla din kropp ung.

Kontaktperson: Linnea Larsson Datum: 2019-09-21 Plats: Herrljunga Mer information på kurssidan
Till anmälan
 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Västra Götaland
Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266000
Fax: 0317266009
E-post: This is a mailto link

Se all info