Hoppa till sidans innehåll

Webbutbildningar och webbverktyg

  • Uppdaterad: 07 APR 2019 16:34

IRTS - Integration of Refugees Through Sport är en online-kurs med internationell kunskap, inspiration och tips kring hur du/din förening, med hjälp utav idrott och fysisk aktivitet som verktyg, kan arbeta med integration och inkludering av personer som har flytt till Sverige.

Introduktionsutbildning för tränare är en gratis webbportal där du kan genomföra en utbildning helt på egen hand på webben. Efter avslutad utbildning erhåller du ett diplom.  

Introduktionsutbildning för föreningsledare (styrelse, kommitéer, mm) är även det en gratis webbportal där du kan genomföra en utbildning helt på egen hand på webben. Efter avslutad utbildning erhåller du ett diplom.  

inkluderandeidrott.se är en gratis webbportal fylld med utbildningsfilmer och texter att använda med ledare, utövare, styrelsen eller föräldrar. 

SISU Idrottsböcker erjuder ett antal webbplattformar med filmer och texter inom olika ämnen för 75kr. T ex: Akut skadebehandling, Kost för idrottande barn och unga, Smart grundträning 5-18 år, En bra start för unga ledare och Lustfylld och lekfylld träning. 

Skribent: Thomas Gehöör
Epost: This is a mailto link

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Västra Götaland
Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266000
Fax: 0317266009
E-post: This is a mailto link

Se all info