Hoppa till sidans innehåll

Föreläsning med Linus Thörnblad

2018-11-28 13:28
Kom och lyssna på Linus Thörnblad, tidigare elitidrottare och framgångsrik höjdhoppare som nu är ambassadör för ledarskapsutbildningen Gå före.
  • Uppdaterad: 2018-11-28 13:28

Denna föreläsning kan inspirera dig till att ansöka om en plats i utbildningen Gå före tillsammans med andra ledare från kulturen, näringslivet och idrotten. Idrottens platser subventioneras av SISU Idrottsutbildarna Västra Götaland.

Du kan också komma enbart för att få med dig tänkvärda ord om psykisk hälsa. Under denna kväll får vi lyssna till Linus berättelse om vägen tillbaka från utmattningsdepression och modet att själv bestämma när karriären är över.

Anmäl dig här

Om Gå före
Gå före är en ledarskapsutbildning som vänder sig till dig som är mellan 18-25 år och är engagerad i en idrottsförening i Västra Götaland. Här kommer du att få möjlighet till ett fantastiskt nätverk där deltagarna kommer från näringsliv, kultur och idrott.

Utbildningen består av utbildningsträffar som hålls av noga utvalda förebilder som alla anses vara experter inom respektive område. Under träffarna varvas föreläsningar med diskussioner och övningar. Vid träffarna serveras mat och skrivmaterial finns på plats. Alla träffar sker i Göteborg.

Läs mer om ledarskapsutbildningen här

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Västra Götaland
Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031-726 60 00
Fax: 031-726 60 09
E-post: This is a mailto link

Se all info