Hoppa till sidans innehåll

Samarbeta med oss

Föreningslokaler och klubbstugor är SISU Idrottsutbildarnas hemmaplan.
  • Uppdaterad: 04 OKT 2017 13:02SISU Idrottsutbildarna är idrottens eget studieförbund och utbildningsorganisation.  Varje dag möter våra idrottskonsulenter ledare, tränare, styrelsemedlemmar, aktiva och föräldrar. I jobbet med föreningsutveckling är själva mötet mellan människor av stor betydelse. Möten där samtal och erfarenhetsutbyten leder till förändring och utveckling både på individnivå och för hela föreningen.

SISU Idrottsutbildarna finns som en resurs för alla idrotter på såväl förbunds-, distrikts-, som föreningsnivå. Att vi finns på olika nivåer över hela landet ger medarbetarna en bra inblick i vad som är på gång inom idrotten, inom ditt förbund och vad som kan påverka just din förening.

SISU Idrottsutbildarna kan hjälpa dig och din förening!
Genom att tillföra kompetens, erfarenhet och resurser hjälper SISU Idrottsutbildarna dig och din förening. Ett stöd som möjliggör utbildning, utveckling och förflyttning

Så här går det till:
1. Ta kontakt med SISU Idrottsutbildarna. Ni kommer då att möta en idrottskonsulent som kan hjälpa just din förening. Tillsammans kommer ni att gå igenom vad som är på gång i föreningen, inom förbundet och se över vilka behov ni har. Idrottskonsulenten berättar vad SISU Idrottsutbildarna kan bidra med.

2. Känns samarbetet bra så här långt? Om det känns bra så kommer ni tillsammans att jobba fram en utbildnings- och utvecklingsplan. Det skapar förutsättningar för att det faktiskt ska en utveckling i föreningen.

3. Då börjar vi! När utbildnings- och utvecklingsplanen är klar är det dags att faktiskt börja jobba med de olika utbildningsinsatserna. SISU Idrottsutbildarna hjälper till och möjliggör de olika aktiviteterna. Vilka de är och vilka möjligheter som finns kommer ni få veta i ert möte med idrottskonsulenten.

Kontakta oss så berättar vi mer

Skribent: Anette Fransson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Västmanland
Pontus Widéns väg 18
722 23 Västerås

Kontakt:
Tel: 0104764800
E-post: This is a mailto link