Hoppa till sidans innehåll

Ung ledare? Se hit!

2019-06-19 15:59

SISU Idrottsutbildarna och Västmanlands Idrottsförbund välkomnar unga ledare till en föreläsning med Anneli Östberg den 11 september.
  • Skapad: 19 JUN 2019 15:59

Är du ung ledare inom idrotten i Västmanland? Nu har du chansen att vara med på en inspirerande kväll för att boosta ditt ungdomsledarskap. Under denna föreläsning pratar vi om ungt ledarskap, att som ung ledare se och möta varje barn. Vad blir då viktigt? Vad ska jag som ung ledare fokusera på och hur kan vi använda varandra som resurser? Anneli har en förmåga att inspirera och lyfta dig som åhörare. Här får du både tips och konkreta exempel genom ett pedagogiskt upplägg där du som ung ledare får vara delaktig under hela föreläsningen.

Anneli Östberg, idrottspsykologisk rådgivare (ingår i RF:s team) som med sina 30 år inom pedagogiska och coachande yrken har en gedigen kompetens i att utveckla individer, grupper och organisationer. Under åren 2005-2013 var Anneli förbundskapten för Svenska landslaget i orientering. Under sina år som förbundskapten har Svensk orientering tagit hela 55 VM medaljer. Hon har även varit idrottslärare och startat upp Friskis & Svettis i Borlänge, där hon idag är ordförande.

Datum och tid:
11 september kl 18.00-20.30

Plats:
ABB Arena Nord, Rocklunda i Västerås, ovanför bistron

Anmälan
Görs till mailto:This is a mailto link senast den 4 september

Skribent: Anette Fransson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Västmanland
Pontus Widéns väg 18
722 23 Västerås

Kontakt:
Tel: 0104764800
E-post: This is a mailto link