Hoppa till sidans innehåll

SISU nominerade som Årets marknadsförare 2018

2019-02-07 19:16

Det är med stor stolthet vi kan berätta att SISU Idrottsutbildarna Västmanland är nominerade till ÅRETS MARKNADSÖRARE 2018 på Guldstänk. Rösta på oss genom att skicka ett SMS med texten guldstänk 05 till 71120.
  • Uppdaterad: 07 FEB 2019 19:16

Nomineringen lyder:

”Med en obefintlig mediabudget har SISU och Tony Lorenzi skapat uppmärksamhet både nationellt och internationellt. Som en del av projektet #idrotthjärtakultur var man först i Sverige med att förvandla en vanlig basketplan till ett konstverk. Genom att utnyttja alla tillgängliga kanaler har  man satt mötet mellan basket och konst i fokus och samtidigt byggt stolthet för Viksäng och Västerås”. 

”Vi är så fantastiskt hedrade att få vara nominerade till Årets marknadsförare. Vårt samarbete med kulturen har varit lyckat i många år och utvecklas hela tiden och våra samarbeten växer allt starkare.

Vi har som mål att hela tiden tänka nytt, våga prova för att ständigt förbättras. Denna satsning är just ett resultat av ett nytänkande där vi tillsammans med Tony Lorenzi lyckas skapa intresse för både idrott och kultur på samma gång, samt visa på vad som kan ske när dessa kombineras. Att vi från idrotten tillsammans med kultur och näringsliv kan visa att relationer och samarbeten verkligen kan lyfta Västerås som stad och skapa en besöksattraktion är häftigt. Detta är bara en liten vink om vad vi skulle kunna göra tillsammans om vi slår ihop våra mål om att lyfta Västerås som besöksstad, här har idrotten en mycket viktig roll att spela men vi kan aldrig göra det ensamt”, säger Maria Engelfeldt distriktsidrottschef på SISU Idrottsutbildarna. 

Under perioden 8-24ebruari kan du rösta på oss som Årets marknadsförare. Rösta på oss genom att skicka ett SMS med texten guldstänk 05 till 71120.

tummarna!

Skribent: Anette Fransson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Västmanland
Pontus Widéns väg 18
722 23 Västerås

Kontakt:
Tel: 0104764800
E-post: This is a mailto link