Hoppa till sidans innehåll

Våra kurser och utbildningar


Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Grundtränarutbildning

Grundutbildning för tränare är en utbildning som kommer ge dig en bra grund att stå på och flera konkreta tips och verktyg för att utveckla och stärka såväl dina utövare som dig själv.


Idrottsrörelsen är en fantastisk arena, som engagerar och motiverar många olika människor, unga som gamla, med olika bakgrund, drivkrafter, erfarenheter och kompetenser. 
Du som tränare och ledare och den fantastiska insats du gör är helt avgörande för idrotten. 

Du som tränare gör skillnad!

För vem är utbildningen?
Grundutbildningen är till för alla tränare, oavsett vilken idrott du är engagerad i eller om du tränar barn, ungdomar eller vuxna. 
Den ger dig en bra grund att utgå ifrån i din fortsatta tränarroll. 
Utbildningen är det första obligatoriska steget som du sen kan välja att utvecklas vidare ifrån. 
Vi har en åldersgräns på 14 år på utbildningen och deltagare mellan 14-16 år bör delta med en vuxen från samma förening.Kontaktperson: Malin Lundqvist Datum: 2019-09-02 - 2019-09-21 Plats: Idrottens Hus, Rocklunda Västerås Mer information på kurssidan
Till anmälan

IdrottOnline Klubb - administration - Grund

Välkommen till en grundkurs i IdrottOnline - Administration

https://iof4.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_42790/cf_1682/IdrottOnline-Black.png

https://iof4.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_42790/cf_1682/IdrottOnline-Black.png

Kontaktperson: Margareta Hofgaard Datum: 2019-09-16 Plats: Idrottens Hus Mer information på kurssidan
Till anmälan

Idrott Online administration - fortsättning -

Introduktion, information och inspiration kring medlemsregistret i IdrottOnline. Vi går igenom hur systemet hänger ihop och lär känna de grundläggande funktionerna i medlemsregistret.

Den här kursen är en fördjupning i medlemsarkivet och LOK-stödet. Du kommer praktiskt få jobba i din förenings hemsida med att lägga upp medlemmar och använda medlemsregistret. Utöver detta får du även lära dig hur den digitala LOK- stödsansökan fungerar.

Syfte och mål
Ge fördjupade kunskaper i hantering av medlemsregister och övriga administrativa moduler i IdrottOnline – LOK-stöd, Idrottslyft, Utbildningsmodul.

Målgrupp
Personer som ska administrera och ha ett övergripande ansvar för medlemsregistretKontaktperson: Margareta Hofgaard Datum: 2019-10-08 Plats: Idrottens Hus Rocklunda Mer information på kurssidan
Till anmälan

Bli världens bästa styrelse

Är idrottsföreningen en ideell förening med särskild lagstiftning? Vem eller vilka är det som fastställer föreningens stadgar? Är alla medlemmar i idrottsföreningen är försäkrade via Riksidrottsförbundets grundförsäkring? Har föreningens revisor rätt att vara med vid styrelsemötena och kan verkligen F-16 laget vara med på årsmötet och rösta för ett förslag som gynnar dem själva mest?
Kontaktperson: Margareta Hofgaard Datum: 2019-10-09 Plats: Idrottens Hus, Rocklunda Mer information på kurssidan
Till anmälan
 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Västmanland
Pontus Widéns väg 18
722 23 Västerås

Kontakt:
Tel: 0104764800
E-post: This is a mailto link