Hoppa till sidans innehåll

Blir du den som lämnar över checken till Musikhjälpen?

  • Uppdaterad: 2017-10-25 11:19

11-17 december är det dags för den tionde upplagan av Musikhjälpen, denna gången på Rådhustorget i Umeå. Årets tema är Barn är inte till salu, och Västerbottensidrotten tillsammans med länets alla föreningar är med och gör skillnad – och visar upp oss i matchdräkter på Rådhustorget.

Vår gemensamma insamlingsbössa, Västerbottensidrotten, kan ni själva sprida och samla in pengar till. Torsdag 14 december överlämnar vi en check till Musikhjälpen, och ser samtidigt till att fylla Rådhustorget med barn och ungdomar i sina matchkläder.

Är du den som lämnar över checken?
Lägg ditt eller din förenings bidrag i vår gemensamma idrottsbössa, med namnet Västerbottensidrotten. Leta reda eller ta ett kort på en idrottsaktivitet med mycket action. Tagga bilden med #vasterbottensidrotten och lägg upp på dina/föreningens sociala medier

Vi kommer att titta igenom alla bildbidrag som taggats med #vasterbottensidrotten onsdag den 13 december, klockan 12.00.

Den bästa bilden vinner priset att lämna över idrottens gemensamma ”halvtidscheck” med de pengar vi tillsammans samlat in i Västerbottensidrottens bössa fram till och med onsdagen. Vi lämnar över halvtidschecken torsdag den 14 december.

Läs mer här 

Skribent: Peter Hållsten
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Västerbotten
Box 3005
903 02 Umeå

Besöksadress:
Kungsgatan 89
903 31 Umeå

Kontakt:
Tel: 090-695 56 00
E-post: This is a mailto link