Hoppa till sidans innehåll

Vi söker en snöskoterintresserad projektledare

2017-11-02 14:15
Är du en snöskoterintresserad projektledare med erfarenhet av evenemang? Ja då är detta jobbet för dig!
  • Uppdaterad: 2018-08-27 11:23

SISU Idrottsutbildarna söker nu en projektledare tillika idrottskonsulent som vill utveckla snöskotersporten och arbeta med evenemangsutveckling i Västerbotten. Tjänsten utgår från någon av våra lokalkontor och är på heltid.

Som projektledare kommer du att jobba med utveckling av tävlingsarrangemang och evenemang. Du kommer även ha fokus på att öka antalet anslutna klubbar, förare och medlemmar inom snöskoterverksamheten i länet. Du kommer att arbeta i mycket nära samarbete med Svemos snöskotersektion. Som idrottskonsulent arbetar du med föreningsutveckling och med att marknadsföra, planera och initiera utbildningsverksamhet. Du har daglig kontakt med länets föreningar och din arbetsmiljö växlar mellan klubbstugan, utbildningslokalen och snöskoterspåret. 

Hos SISU Idrottsutbildarna ingår du i ett team av konsulenter, där självständigt arbete kompletteras med gemensamma aktiviteter och möten i teamet. Arbetet innebär en stor del uppsökande verksamhet hos idrottsföreningar vilket innebär att kvälls- och helgarbete är relativt omfattande.

Mer information om tjänsten och ansökan hittar du här

 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Västerbotten
Box 3005
903 02 Umeå

Besöksadress:
Kungsgatan 89
903 31 Umeå

Kontakt:
Tel: 090-695 56 00
E-post: This is a mailto link