Hoppa till sidans innehåll

Vill du bli en bättre och mer inkluderande ledare?

11 APR 2019 16:18
Tillsammans med Futebol dá força erbjuder vi Värdebaserat ledarskap. En tvådagars utbildning för dagens och framtidens ledare och som tar sin utgångspunkt i inkludering och mänskliga rättigheter.
  • Skapad: 11 APR 2019 16:18

Som deltagare får du större förståelse och insikt i vilka värderingar du har i ditt ledarskap. Du får konkreta verktyg för hur ditt ledarskap kan bli mer inkluderande och hur du aktivt och konstruktivt kan påverka och stärka dina aktiva och din omvärld.

Utbildningen ger dig verktyg att leda situationsanpassat, stärka dina aktiva och arbeta inkluderande för att främja mångfald och jämställdhet. Utbildningen är interaktiv, utmanande och ger både teoretiska och praktiska verktyg så att du som deltagare direkt kan testa din nya kunskap när du lämnar utbildningen.

 

Tid: Lördag 27/4, kl 10-16 & söndag 28/4, kl 10-16
Plats: Folkets hus, Umeå
Kostnad: Kursen är kostnadsfri. Idrottslyftet täcker kostnaden.
Målgrupp: Ledare (oavsett idrott) som vill utveckla sitt ledarskap.
Anmälan: Anmälan via denna länk>>>

 

Futebol dá força arbetar för att stärka tjejers rättigheter och möjligheter – en fotbollsträning i taget. De är en av världens största fotbollsorganisationer och en folkrörelse som jobbar för att förändra världen. Denna utbildning är lika aktuell för dig som leder en grupp killar som för dig som leder tjejer oavsett idrott. Den som håller i kursen är ingen mindre än Frida Persson som arbetar som Country Director på Futebol dá força.

Skribent: Rikard Höög
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Västerbotten
Box 3005
903 02 Umeå

Besöksadress:
Kungsgatan 89
903 31 Umeå

Kontakt:
Tel: 0906955600
E-post: This is a mailto link