Hoppa till sidans innehåll

  • stämma5 (kopia)Foto:
  • stämma6 (kopia)Foto:
  • stämma2 (kopia)Foto:
  • stämma1Foto:
  • stämma3 (kopia)Foto:
  • stämma4 (kopia)Foto:
  • stämma7 (kopia)Foto:

Lyckat årsmöte 2017

2017-05-04 08:17
Torsdag 27 april genomförde vi ett lyckat årsmöte på Scandic hotell i Skellefteå. Totalt deltog 37 representanter från 29 idrotter, vilket är ”rekord” för ett årsmöte i Skellefteå.
  • Uppdaterad: 2018-08-27 11:23

Ordförande Katarina Sandberg höll ett inledningsanförande med fokus på årets tema jämställdhet, och därefter talade Stefan Bessman, distriktets ”fadder” i Riksidrottsstyrelsen, bland annat om jämställdhet, etik, spel och dobbel. Ordförande Thomas Mörtsell, till vardags kommunalråd i Storuman klubbade igenom förhandlingarna i rask takt och utan frågetecken innan Kjell Thelberg från Parasporten avslutade med ett anförande om vikten av inkludering. Efter avslutat årsmöte tog UngHästen över med en interaktiv föreställning om öppenhet och jämställdhet.

Vid årsmötet avtackades Hasse Pettersson och Anders Svensson från styrelsen. Som ersättare till Hasse och Anders valdes två nya ledamöter in:

Thomas ”Linge” Lindgren. Thomas är en välkänd profil i Skellefteå med många järn i elden. Han driver sedan många år tillbaka tre Intersportbutiker, sitter i marknadsrådet för Intersport Sverige och är ledamot i styrelsen för Visit Skellefteå, Rönnskär Railcare IF och Skellefteå Handel.

Bo Andersson. ”Bosse” har en bakgrund inom volleyboll, både som spelare, ledare och domare. Bosse har även tidigare varit ledamot i Västerbottens Volleybollförbund. Till vardags jobbar han på IKSU, där han ingår i ledningsgruppen och ansvarar för föreningens 16 sektioner samt för drift och skötsel av träningslokaler och inventarier.

Här hittar du alla handlingar från mötet >>> 

Skribent: Peter Hållsten
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Västerbotten
Box 3005
903 02 Umeå

Besöksadress:
Kungsgatan 89
903 31 Umeå

Kontakt:
Tel: 090-695 56 00
E-post: This is a mailto link