Hoppa till sidans innehåll

Bli den styrelse din förening förtjänar

22 MAR 2019 09:31
Att verka i en styrelse kan vara både inspirerande, svårt, roligt, utmanande, peppande, frustrerande, utvecklande, skrämmande och givande. Samtidigt är motiverade styrelsemedlemmar som upplever arbetsglädje en nyckel för en stark förening.
  • Uppdaterad: 22 MAR 2019 09:31

Barnen i bygden växer upp, vill göra som sina förebilder och börja röra på sig, idrotta tillsammans med andra. De vill få utlopp för sitt ”spring i benen” och leker sig fram till olika rörelsemönster. Ungdomarna i föreningen utvecklar gemenskap, glädje och har hittat olika idrotter som passar bättre än andra. Unga vuxna ser en framtid i föreningen verksamhet, inte bara som utövare utan att få leda andra och se dem växa och utvecklas. 

Föräldrar vill medverka och påverka på olika sätt och vill bidra med vad de kan. Andra samhällsmedborgare lyfter föreningen som en trygg idrottsmiljö för både barn och vuxna och vill bidra. 

Föreningen sjuder av energi, det skapas utveckling, respekt och beslut som genomsyrar hela föreningen. Föreningen leds av en styrelse, ryggraden, som tar de strategiska besluten som leder och fördelar efter den demokratiska ordningen.  

Nu finns chansen, vi har dammat av vår gamla ”Träningsläger för styrelsen”, tagit bort, lagt till och uppdaterat den att passa ”Den moderna föreningen”. 
 
För vem vill inte bli en Modern styrelse som leder den Moderna föreningen? 

Träningsläger för styrelsen

Träningsläger för styrelsen är ett utvecklingsprogram som ger möjlighet att utveckla föreningens eller sektionens styrelse och göra arbetet mer effektivt och lustfyllt. Programmet hjälper dig som styrelsemedlem att bli mer trygg i din roll och ger gruppen möjlighet att utveckla sitt gemensamma arbete. 

TID & PLATS
Hotell Lappland, Lycksele
Fredag-lördag 10-11 maj
10 maj, kl 16:00 - 19:30
11 maj, kl 09:00 - 15:00

Efter utbildningsträffen i maj får ni jobba igenom de frågor vi berört på hemmaplan med er styrelse och har sedan möjlighet att delta i en uppföljande träff i november.

Endast 50 st platser

MER INFORMATION OCH ANMÄLAN

Sista anmälningsdag: 26 april

Skribent: Rikard Höög
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Västerbotten
Box 3005
903 02 Umeå

Besöksadress:
Kungsgatan 89
903 31 Umeå

Kontakt:
Tel: 0906955600
E-post: This is a mailto link