Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till SISU-helgen 2018!

Värmlandsidrotten välkomnar återigen årets roligaste utbildningshelg! Missa inte chansen att få kunskap, inspiration och inspel till ditt ledarskap och till din förenings framtid. Under två dagar samlas både ledare och föreningsstyrelser i den stimulerande miljö som Selma Spa erbjuder. Även i år väljer du och din förening mellan två olika inriktningar; Den moderna föreningen och Det moderna ledarskapet.


1. Den moderna föreningen
Det här spåret är för dig och din föreningsstyrelse. Här erbjuder vi ämnen som "Sociala medier och schyst kommunikation", "Motivationsklimat" och "Föreningskunskap". Samtidigt får du möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra styrelser.

2. Det moderna ledarskapet
För dig som är aktivitetsledare har vi samlar flera duktiga utbildare och föreläsare som delar med sig av sina kunskaper inom områden som exempelvis, "Rörelseträning för maximerad prestation", "Lek- och lustfylld träning" och "Psysical literacy".

Axplock från programmet:
- Mark O'Sullivan
, UEFA A-meriterad tränare som arbetar med ungdomsfotbollen i AIK, kommer att föreläsa på båda kursvalen. "Hur kan din förening tänka för att skapa de bästa förutsättningarna för ett effektivt lärande?" och "Hur kan du som tränare tänka för att optimera lärandemiljön för dina aktiva?"
- SISU-helgen avslutas på söndag med en föreläsning av Johanna Ojala

Tips! Vill du/ni åka till Selma Spa redan på fredag (på egen bekostnad)? Läs mer här


Kursledare: Malin Elfman
 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Värmland
Box 10
651 02 Karlstad

Besöksadress:
Industrigatan 1
652 21 Karlstad

Kontakt:
Tel: +4610-4764720
E-post: This is a mailto link