Hoppa till sidans innehåll

Våra kurser och utbildningar


Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Jämställd och inkluderande idrott - Normer och oskrivna regler inom idrotten, Jönköping

Idrottsrörelsen präglas av oskrivna regler och normer för hur vi ska vara och se ut, något som gör att vissa har väldigt lätt för att passa in och andra inte har det.
Hur kan vi i idrottsrörelsen bli bättre på att få syn på normerna, agera utifrån den kunskap som finns om hur grupper och individer påverkas av dem och verka för ett inkluderande klimat där alla kan delta i träning och tävling utifrån sina förutsättningar? En jämställd och inkluderande idrott helt enkelt!
Kontaktperson: Fredrika Lindström Datum: 2019-03-11 Plats: Jönköping, Scandic Hotel Elmia, Elmiavägen 8 Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Jämställd och inkluderande idrott - FairPay och Utveckling med jämställdhet i fokus, Jönköping

FairPay
Stiftelsen FairPay arbetar för en jämställd idrott med fokus på jämställd sponsring och resursfördelning.Tillsammans med företag, idrottsorganisationer och kommuner strävar FairPay efter samverkan och gemensamma insatser för att alla människor ska få idrotta på lika villkor, oavsett kön.

Utveckling med jämställdhet i fokus
Utvecklingen av damfotbollen går framåt. Med den kraft och verksamhet som görs ut i klubbarna skapar det en starkare samverkan även samhället i stort. Med en starke tillgänglighet skapas fler förebilder för yngre tjejer att se att karriären är där även för dem.
Utvecklingen skapar en hållbarhet mellan näringsliv, skola, förening som vi alla kommer tjäna på.
Kontaktperson: Fredrika Lindström Datum: 2019-04-24 Plats: Jönköoing, Scandic Hotel Elmia, Elmiavägen 8 Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt
 

Postadress:
SISU IdrottsutbildarnaSmåland
Box 485
551 16 Jönköping

Kontakt:
Tel: 036345400
E-post: This is a mailto link

foreningslara_animnering

10169376_10202302599501165_1405292423_n