Hoppa till sidans innehåll

Klara, Färdiga, Gå


Klara, färdiga och gå – är ett kompetensprojekt för anställda inom idrottsrörelsen i Blekinge och delar av Skåne och Småland.

Den grundläggande idén är att genom framtidsdialoger med 300 idrottsanställda och deras arbetsgivare/idrottsföreningen skapa en kunskap och förståelse om vilken verksamhet som kommer att bedrivas i våra idrottsföreningar på bredd och elitnivå i ett framtidsperspektiv och därmed också vilken bas och spetskompetens som den idrottsanställde behöver för att vara anställningsbar i dagens och framtidens idrottsförening på bredd och elitnivå.

Satsningen är har fyra målgrupper; Marknadsansvariga/Sportchefer, Tränare/instruktörer, Kanslister/Administratörer samt Vaktmästare/Anläggningsansvarig. Dessa målgrupper kommer under satsningen att erbjudas olika utbildningar beroende på arbetsområde och kompetens.

Satsning pågår mellan 1 sept 2012 - 31 dec 2013.

Anmälan till och information om alla utbildningar vi erbjuder inom satsningen finns på SISU Blekinges hemsida. Direkt till utbildningsanmälan

Under oktober inbjuder vi alla deltagare till en Kick/Off med temat Den goda arbetsplatsen. Denna träff kommer att ske på fyra platser; Kalmar, Karlshamn, Karlskrona, Kristianstad samt Ystad.

 

KFG_logo

 

Uppdaterad: 07 JUN 2016 16:03 Skribent: Patrik Karlsson

Idrottens föreningslära webbutbildning

Värdefullt


puff_samarbetspartners_170px

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Skåne
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: +46104765701
E-post: This is a mailto link