Hoppa till sidans innehåll

Våra kurser och utbildningar


Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Föreningsträff

Vi på Skåneidrotten och Staffanstorps kommun bjuder in er föreningar i kommunen till en föreningsträff där vi kommer gå igenom vad som händer i våra organisationer under kommande år. Det kommer bli information men också tid till att träffa och prata med de andra föreningarna.

Skåneidrotten och Staffanstorps kommun har ett samarbete där vi försöker hjälpa er föreningar tillsammans med de utmaningar ni dagligen ställs inför. Genom att anordna föreningsträffen hoppas vi få träffa er på plats för att lyssna in era tankar om 2020.

 
Datum: 2020-01-21 Plats: Kommunhuset, Staffanstorp Mer information på kurssidan
Till anmälan

Idrottens föreningslära - Grund

Vi bearbetar områden som den demokratiska uppbyggnaden inklusive årsmöte och valberedningsarbete, vikten av ett levande medlemsavtal (stadgar) och det mest elementära vad gäller skatter och avgifter. Vi betonar också vikten av att varje förening behöver vara grundad i sin verksamhetsidé och värdegrund. För lyckas omsätta allt detta i praktisk handling ger vi tips på saker varje offensiv förening behöver tänka på och göra för att ständigt vara i rörelse. Efter avslutad Idrottens föreningslära Grund hoppas vi att deltagaren känner sig inspirerad att fortsätta arbetet på hemmaplan, i föreningen.
Datum: 2020-02-27 Plats: Kristianstad Mer information på kurssidan
Till anmälan
 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Skåne
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: +46104765701
E-post: This is a mailto link