Hoppa till sidans innehåll

Föreningsbesök - Vi kommer till dig


Steg för steg


Första kontakten

När er förening är intresserad av att jobba med SISU Idrottsutbildarna finns vi bara ett telefonsamtal bort. I listan över våra utbildningskonsulenter ser du vem eller vilka som arbetar med er idrott och det är någon av dem du ska kontakta. Antingen blir just den konsulenten er kontaktperson, eller så lotsas du vidare till den som kommer att arbeta med er förening.

Föreningsbesök
En av våra utbildningskonsulenter besöker er i föreningen. Besöket kan fylla olika funktioner. Vi kan agera ”bollplank” i föreningens vardagliga verksamhet. Vi kan också utifrån era önskemål göra en enklare eller djupare analys av föreningens utvecklings- eller utbildningsbehov. Utifrån besöket sätter vi tillsammans upp en utbildningsplan för just er förening.

Utveckling och utbildning
Här skrider vi till verket med planen! Utveckling och utbildning kan omfatta utbildningsinsatser i allt från föreningskunskap och ledarskapskurser till en mer djupgående processledning i föreningen. Detta sker antingen internt på föreningens hemmaplan eller i externa utvecklingsmiljöer. Det finns möjlighet till både interna utbildningar för bara er förening, och gränsöverskridande utbildningar där olika idrotter möts.

 

Återkoppling
Utifrån första besökets kartläggning och de utbildningar eller utvecklingsprocesser som genomförts ser vi vilket/vilka behov som föreningen har för att kunna ta nästa steg. Vi kommer överens om insatser och sätter upp mål tillsammans.

Uppföljning
Vi träffas och ser över vad som fungerar bra, vad som kan utvecklas och sedan går vi vidare i den riktning som känns bäst för föreningen.

 

sisustege

 

Vi skräddarsyr era utbildningar

SISU Idrottsutbildarna är en resurs för din förening när ni vill utvecklas. Vi kommer till er och anpassar utbildningar och utvecklingsinsatser efter era önskemål och behov. All vår verksamhet utgår från deltagarnas egna initiativ.


Så här kan du jobba tillsammans med oss

Här finns fem förslag på hur du kan vässa verksamheten tillsammans med SISU Idrottsutbildarna.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 15:39

Idrottens föreningslära webbutbildning

Värdefullt


puff_samarbetspartners_170px

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Skåne
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: +46104765701
E-post: This is a mailto link