Hoppa till sidans innehåll

Vårt utbud


SISU Idrottsutbildarna är där när idrotten lär

Vår verksamhet utgår från idrottens behov av utveckling

SISU Idrottsutbildarna jobbar för att stimulera människors lärande, stärker engagemanget och utvecklar idrottens verksamhet. Tillsammans gör vi föreningarna och idrotten starkare.

Vi är där när idrotten lär. Det är vår ledstjärna och vision.

Vi erbjuder både utbildningar enligt färdiga upplägg och skräddarsyr utbildningsinsatser efter de utvecklingsbehov som din förening och förbund har. SISU Idrottsutbildarna är en resurs för din förening och ditt förbund när ni vill utvecklas.

Vi kommer till er och diskuterar igenom era behov och hjälper sedan till att anpassa upplägg av utbildning och utvecklingsinsatser utifrån det vi tillsammans kommer fram till. 

Kom igång och jobba tillsammans med oss

Som idrottsförening tar ni kontakt med ert närmsta SISU Idrottsutbildarna. SISU Idrottsutbildarna finns på 19 distrikt och utöver det har en del av distrikten ett eller fler lokalkontor i sitt distrikt. Här finns kontaktuppgifter till distrikten.

Är du direkt kopplad till ett specialidrottsförbund eller medlemsorganisation hänvisar vi till de kontaktpersoner som du finner under de olika verksamhetsområdena till vänster i menyn.

 

Uppdaterad: 15 DEC 2010 14:35

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Örebro
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Besöksadress:
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:
Tel: 019 -17 55 00
Fax: 019-10 20 70
E-post: This is a mailto link

Se all info