Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Här kommer en kort sammanfattning av vad som är på gång inom Hälsinglands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna.

Utmärkelser och stipendier

Tisdagen den 17 april 2012 höll SISU Idrottsutbildrna och Hälsinglands Idrottsförbund distriktsstämmor i Söderhamn. I samband med det delades det ut några utmärkelser och stipender.

Läs mer

Hälsingeguldet 2011

Hälsingeguldet 2011 tilldelas orienteraren Jerker Lysell för en säsong som bjöd på flera fullträffar i form av bland annat världscupsseger och SM-guld - båda i favoritdistansen sprint.

Läs mer

Besikta din förening

Hälsinglands Idrottsförbund ska under 2012 besikta ett antal föreningar, för att se hur distriktets föreningar mår

Besikta din förening är ett fysiskt möte med föreningens styrelse och personal där vi tillsammans tittar på elva olika föreningsområden. Har styrelsen koll på sitt uppdrag? Vilka områden behövs utvecklas och hur? Besikta din förening

Läs mer

Processarbete i Hudik/Björkberg

När Hudik/Björkberg innebandy tillsammans med SISU Idrottsutbildarna bjöd in till en inspirationskväll på hur det ska engageras fler personer i Hudik/Björkberg kom över 60 personer för att inleda ett utvecklingsarbete.

Läs mer

Idrottens föreningslära

 

IDROTTENS FÖRENINGSLÄRA
Här presenterar simmerskan Sarah Sjöström, vad Idrottens föreningslära är och varför det är så viktigt att kunna. Den förening som vill lyckas, som vill ha nöjda medlemmar och aktiva, oavsett om det handlar om elit- eller breddverksamhet, behöver ständigt vara i utveckling. Idrottens föreningslära är för alla föreningar vad körkortet är för alla bilister.

Sarah Sjöström vet vad det betyder att dels vara en engagerad medlem, dels få det stöd som behövs för att lyckas. Häng med!

Foreningslara_toppbild_ext[1]

 

SISU Idrottsutbildarna Hälsingland | Box 523 82627 Söderhamn | +46104764850, +46104764850 |