Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Här kommer en kort sammanfattning av vad som är på gång inom idrotten i Hälsingland.

Personalnytt

Fr.o.m september 2012 sker en del förändringar inom SISU Idrottsutbildarna Hälsingland. Vi har återfått en konsulentmedarbetare, omstrukturerat geografiska ansvarsområden samt att vi nyanställt personal för ett nyuppstartat integrationsprojekt.

Läs mer

Påminnelse! - Höstens kurser

Här finner du höstens planerade kurser. Få en överblick genom att ta del av Kursschema 2012-2013. Vi anordnar även kurser i Idrottens föreningslära, IdrottOnline samt Ledarskapsutbildningar.

Läs mer

Regional SDF-konferens 26-27/10

 

Distrikten Dalarna, Gästrikland och Hälsingland bjuder in till en gemensam SDF-konferens som genomförs i Bollnäs den 26-27 oktober 2012.

Läs mer

Idrott hela livetIDROTT HELA LIVET
Den 8-10 oktober 2012 arrangerar Riksidrottsförbundet för första gången Forum - Idrott hela livet i Göteborg.

Idrotten Vill är idrottsrörelsens gemensamma verksamhetsidé och vi kommer under dessa dagar att lyfta fram fakta och ge goda exempel på hur specialidrottsförbund och idrottsföreningar arbetar. Dessutom kommer det att ges tid för möten med reflektioner och framtidsvisioner. Allt för att du ska få inspiration och vägledning i ditt arbete med svensk idrott.

Läs mer på www.rf.se/ihl

Läs mer

Idrottens föreningslära

 

IDROTTENS FÖRENINGSLÄRA
Här presenterar simmerskan Sarah Sjöström, vad Idrottens föreningslära är och varför det är så viktigt att kunna. Den förening som vill lyckas, som vill ha nöjda medlemmar och aktiva, oavsett om det handlar om elit- eller breddverksamhet, behöver ständigt vara i utveckling. Idrottens föreningslära är för alla föreningar vad körkortet är för alla bilister.

Sarah Sjöström vet vad det betyder att dels vara en engagerad medlem, dels få det stöd som behövs för att lyckas. Häng med!

Foreningslara_toppbild_ext[1]

 

SISU Idrottsutbildarna Hälsingland | Box 523 82627 Söderhamn | +46104764850, +46104764850 |