Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Här kommer en kort sammanfattning av vad som är på gång inom idrotten i Hälsingland.

Ledarcamp 2013

Ledarcamp är ett läger som inspirerar och stimulerar unga ledare mellan 18-25 år att fortsätta utvecklas inom idrotten. Vill du eller känner du någon som vill vara med?

Läs mer

Hälsingeguldet 2012

Nu får du vara med och bestämma. Rösta på vem som ska Hälsingeguldet för sportåret 2012. Hälsingeguldet arrangeras i samverkan mellan Hälsinglands Idrottsförbund, SISU Idrottsutbildarna och Hälsingetidningar.
Omröstningen avslutas onsdagen den 28 februari kl. 17:00.

Läs mer

Utbildningsteamsresa 2013

Utbildningsteam & utbildningsansvariga bjuds in till Utbildningsteamsresa 2013. Under resan kommer vi att erbjuda flera intressanta utbildningspass.

Fokus kommer att vara hur Er förening kan behålla, engagera och rekrytera medlemmar, ledare och aktiva.

Läs mer

Idrottens föreningslära GRUND som webbutbildning

Nu finns Idrottens föreningslära som webbutbildning. Perfekt för er som vill börja utveckla er förening. Idrottens föreningslära GRUND är en introduktion till vad det innebär att driva verksamhet i en ideell förening. Hela idén med en ideell förening är att ett antal människor samlas kring ett gemensamt intresse och för att man vill något tillsammans.

Läs mer

Föreläsning - Resan mot guld!

Sven Engwall är marknadsansvarig på Brynäs IF och kommer vid detta tillfälle att berätta om vägen mot guldet 2012 hur Brynäs genom att bryta nya vägar, att våga satsa på egna spelare och utbilda dessa kunde ta sig hela vägen fram till SM guld.

Läs mer

Sök utbildningar

Vi arrangerar kurser kring såväl ledarskap, föreningslära, IdrottOnline samt idrottsspecifika uppdragsutbildningar. Här får du en överblick om vad som är på gång just nu.

Läs mer

Fredrik Bergqvist från Hudiksvall blev ungdomsstipendiat

Tillsammans med Region Gävleborg och Gästriklands Idrottsförbund har vi utsett vinnaren i Hälsingland. Det blev Fredrik Bergqvist från Hudiksvall.

Läs mer

Lyckad Unga ledare dag i Forsa

Under lördagen genomfördes en träff för Unga Ledare På Forsa Folkhögskola. Med ett 20 tal deltagare  från åtta olika idrotter och fler inslag av föreläsningar, ledarskapsutveckling och erfarenhetsutbyte.

Läs mer

En kväll som berörde!

På initiativ av Hudik/Björkberg Innebandyklubb gästades Hudiksvall den 17 januari av de fd. elitidrottarna Patrik Sjöberg och Maria Akraka. Fokusområde för kvällen var värdegrundsfrågor, med utgångspunkt från Sjöbergs bok "Det du inte såg".

Läs mer
SISU Idrottsutbildarna Hälsingland | Box 523 82627 Söderhamn | +46104764850, +46104764850 |