Hoppa till sidans innehåll

Lyckad Unga ledare dag i Forsa

12 FEB 2013 11:26
Under lördagen genomfördes en träff för Unga Ledare På Forsa Folkhögskola. Med ett 20 tal deltagare från åtta olika idrotter.
  • Skapad: 12 FEB 2013 11:26

Dagen startade med en mycket uppskattad föreläsning av Björn Eriksson tränare för Ljusdal BK bandy, som  berättade om sitt ledarskap och delade med sig av sina erfarenheter. 

Efter lunch blev det workshops, som hålls av studenter från Bosöns idrotts Folkhögskola. Erik Timblad berättade om sina erfarenheter att använda ”Värdefullt” SISU Idrottsutbildarnas utbildningssatsning på värdegrundsfrågor. Anders Schough och Kristoffer Gustafsson visade upp hur man kan arbeta med teambuilding/lekar i sitt ledarskap. Innan Martin Johansson avslutade med att prata kost, utifrån ledaren perspektiv. Hur kan man få sin aktiva så bra förberedda som möjligt? 

Dagen avslutades med ett praktiskt pass, där deltagarna fick leda varandra, först en teoretisk del där de planerade passen och efter det genomförde passen med de andra deltagarna som aktiva.  

Det var under dagen ca 20 Unga Ledare som deltog, från åtta föreningar och åtta olika idrotter.  

Den här dagen har planerats och genomförts av Julia Allansson och Sara Svedberg som deras projektarbete på Bosöns Idrotts folkhögskola. 

     

Unga ledare - Föreläsning 1

Unga ledare - Föreläsning 3

Unga ledare - Teambuildning 1

Unga ledare - Teambuildning 2

   

 

 

         
Skribent: Tomas Eriksson

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Hälsingland
Box 523
826 27 Söderhamn

Besöksadress:
Hällåsen 606
826 40 Söderhamn

Kontakt:
Tel: +46104764850, +46104764850
E-post: This is a mailto link