Hoppa till sidans innehåll

SMK Söderhamn


Frasse Berg reflekterar om föreningens utvecklingsarbete

Vi är en bred klubb som bildades 1956 med många aktiva förare och funktionärer i motocross, roadracing, skoter, folkrace, rallycross, rally, racing och radiostyrd bilsport.

Vår ambition med att skapa ett eldorado för motorsport på Flygstadenområdet, där alla motorsportgrenar kan samlas - allt från skoter till motorcykel och bil - på ett och samma ställe håller som bäst på att förverkligas. Detta är ett stort och tidsödande projekt som kräver mycket stora arbetsinsatser av våra medlemmar.

Vår önskan är att arrangera så många tävlings- och träningstillfällen som möjligt för våra aktiva förare. Vi vill skapa en bredd för att göra oss intressanta för nya medlemmar, unga som gamla. Vi vill dessutom vidareutbilda våra duktiga funktionärer, samt utbilda nya för utan dem blir det inga tävlingar!

Nyrekrytering av medlemmar är viktigt för oss.

 

Hur kom du/er förening i kontakt med SISU Idrottsutbildarna?
Ni har alltid funnits med i vår verksamhet som en viktig samverkanspart, från begynnelsen var det via Hälsinglands Idrottsförbund.

Vilka olika utbildnings- och utvecklingsinsatser har Er förening genomfört i samarbete med oss och vad har det gett för mervärde?                                                                            
Då vi hela tiden jobbar med att föryngra funktionärsstaben så har SISU lärgrupp varit den dominerande verksamhetsformen i vår förening. Lärgruppsformen passar också utmärkt inför våra arrangemang, för att lära och säkerställa dessa. Den gemensamma satsningen har gett och ger frukt.

Några medskick till andra föreningar?
Kom ihåg att nyttja SISU Idrottsutbildarna som samverkanspart i utveckling av Er förening, det är ingenting som Ni kommer att ångra, enbart tacksamma för.

Kontaktperson
Hans-Eric Berg, ordförande

Kontaktuppgifter
070-546 73 50
This is a mailto link 

Hemsida http://www.smksoderhamn.com

 

 

Ny bild (3)

Ny bild (5)

Ny bild (1)

Ny bild (4)

Ny bild

Ny bild (2)

Ny bild (4)

 

Uppdaterad: 07 JUN 2016 15:38 Skribent: Lars Persson

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Hälsingland
Box 523
826 27 Söderhamn

Besöksadress:
Hällåsen 606
826 40 Söderhamn

Kontakt:
Tel: +46104764850, +46104764850
E-post: This is a mailto link