Hoppa till sidans innehåll

Gymmix Ljusdal


Vår verksamhet
Vår huvudsakliga verksamhet är gympa i alla former. Föreningen erbjuder t.ex barngympa, motionsgympa, spinning och många licensierade pass i LesMills programutbud. 

En Gruppansvarig finns för varje grupp. För närvarande bedrivs ingen tävlingsverksamhet. All vår verksamhet är i huvudsak koncentrerad till Ljusdals tätort. Vår policy är att alla som leder ett pass ska vara basutbildade genom Svenska Gymnastikförbundet.

Medlemmar
Antalet medlemmar har ökat stadigt under åren. I dagsläget är alla våra medlemmar aktiva. Medlem blir du när medlemsavgiften erlagts, som är 50:-. Med ett giltigt träningskort får du som medlem delta obegränsat på samtliga pass.

Föreningens tillgångar/lokaler
Föreningen äger inga egna lokaler. Vi bedriver vår verksamhet i kommunens sportanläggningar. Våra tillgångar består bl a av musikanläggningar/musik, step-up brädor, hantlar, skivstänger och barnmaterial mm. Vår största och viktigaste tillgång är dock instruktörerna.

Historik
Föreningen bildades 1925 av ett gäng gymnastikintresserade. 17 november samma år startade första gymnastikövningarna på Stenhamre Folkskola. Antal deltagare var 23 damer och 40 herrar. Barngympan startade 1963 samtidigt som truppmärkesgymnastik för damer. 1968 började husmoders-, jazz- och motionsgymnastik och då infördes även musik på gymnastikpassen. Fram till 1985 kallades gymnastikformen motionsgymnastik. Fr o m 1986 tillkom nya trender som t.ex workout och under 1990-talet kom träningsformer som aerobic, step-up, spinning och bodypump.

Kontaktperson
Ordförande Anna Mårtensson
Tel: 070-491 53 39
Mail: This is a mailto link 

 

 Gymmix Ljusdal 4Gymmix Ljusdal5

Gymmix Ljusdal

Vi passar på att ta pulsen på Anna!

Sysselsättning - Import-Exporthandläggare på DHL Express Ljusdal
Motionerar - Ofta och gärna, helst i sällskap av andra
Gillar - Glada människor
Ogillar - Spindlar
Det här visste du inte om mig - Har ett förflutet som pizzabagare! 

Gymmix Ljusdal  - Anna

 

Hur kom du/er förening i kontakt med SISU Idrottsutbildarna?
Kontaktade Helena Nilsson på Hälsinglands Idrottsförbund, för Anna ville veta mer om utbildningar. Helena skapade en länk för nulägesanalys och sedan har kontakten fortsatt med

Vilka olika utbildnings- och utvecklingsinsatser har Er förening genomfört i samarbete med oss och vad har det gett för mervärde?
Vi har påbörjat ett jobb med vår verksamhet att idrotten gör som Idrotten vill. Detta har genererat till ett flertal utbildninga på både organisations och aktivitetsledarnivå Maggan.

- 14 st lärgrupper på arbetsområden som IdrottOnline hemsida, ledarträffar, utveckling av arrangemang.
- 1 st föreläsning   " … framgång inifrån och ut"

Totalt har det resulterat i 117 st utbildningstimmar.

Samarbetet med SISU har gett oss möjlighet att skicka fler ledare på utbildningar, vilket har resulterat i fler pass/bredare utbud och ett större engagemang inom föreningen. Utveckling är otroligt viktigt oavsett sammanhang och det är något som ständigt bör hållas vid liv. 
Tack vare SISU Idrottsutbildarna har vi fått in helt nya medlemmar till vår förening och många nya instruktörer!
Ingenting är omöjligt!

Några medskick till andra föreningar?
Satsa lite - vinn stort! 
Ta den lilla tiden extra det tar i början...  Det ger så mycket mer!  

Gymmix Ljusdal - logga

Uppdaterad: 07 JUN 2016 16:05 Skribent: Maggan Snäll

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Hälsingland
Box 523
826 27 Söderhamn

Besöksadress:
Hällåsen 606
826 40 Söderhamn

Kontakt:
Tel: +46104764850, +46104764850
E-post: This is a mailto link