Hoppa till sidans innehåll

Ledar- och tränarutveckling


SISU Idrottsutbildarna erbjuder utbildningar för alla tränare och ledare
Morgondagens aktiva behöver välutbildade ledare. Tränare och ledare runt de aktiva blir alltmer uppmärksammade. Ofta när det går bra, ännu oftare när det går mindre bra. Ett effektivt tränar- och ledarskap kännetecknas bland annat av kunskap, tydlighet, lyhördhet, empati och engagemang. Den utbildning idrottens elit- och breddtränare samt ledare får har stor betydelse för vilka resultat de aktiva presterar. Många idrotter har förstått vikten av att modernisera sina tränar- och ledarutbildningar. SISU Idrottsutbildarna erbjuder tränarutbildningar för alla nivåer inom idrotten, från grund till elit.

Vi tror på ett livslångt lärande
Utbildningarna är uppbyggda efter idrottens behov och är gränsöverskridande. Vi tror på ett livslångt lärande och att man kan lära mycket av varandra i olika idrotter. Specialidrottsförbundet kan sedan lägga till grenspecifika delar i utbildningarna.

Vad kan SISU Idrottsutbildarna göra för dig?
SISU Idrottsutbildarna erbjuder sig att vara process- och projektledare när ditt förbund vill se över och utveckla tränar- och ledarutbildningar, både till struktur och till innehåll. Vi tillför aktuell forskning och idéer kring hur ni kan öka den samlade kompetensen hos era tränare och ledare och vi agerar även inom många områden själva utbildare.

Här hittar du utbildningar för ledare och tränare

Läs mer på egen hand
Idrottens eget förlag SISU Idrottsböcker har mycket material om ledarskap och tränarskap.
Du kan beställa SISU Idrottsböckers material på idrottsbokhandeln.

Uppdaterad: 18 APR 2019 11:14

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Gävleborg
Box 975
801 33 Gävle

Besöksadress:
Nobelvägen 2
802 67 Gävle

Kontakt:
Tel: 0723551605
E-post: This is a mailto link