Hoppa till sidans innehåll

Framtidens Förening


För att vi ska kunna fortsätta ha en stark idrottsrörelse så är det avgörande att din förening har en tydlig tanke om vilka ni vill vara i framtiden. SISU Idrottsutbildarna i Gävleborg erbjuder din förening en möjlighet att sitta ner med er konsulent och tillsammans komma fram till hur ni vill möta framtidens utmaningar. Dessutom får ni kostnadsfritt material för att föreningen ska kunna fortsätta jobba med denna viktiga fråga.

Varför måste föreningar tänka på framtiden?
Idrottskonsulent Henrik Persson: För att samhället inte är beständigt. Saker händer runt en förening som man måste ta hänsyn till. Hur vi vill ha vår information förändras.

Men hur påverkar det en idrottsförening?
Jo, för att hur vi vill kommunicera med vår idrottsförening förändras också, medlemmarna vill att föreningen ska vara tillgänglig hela tiden. Föreningarna måste förstå att vi är en del av det som händer i samhället.

Men ska man ändra på allt i framtiden då?
Nej det handlar inte om att föreningarna ska rätta sig efter det, men man måste fundera på hur man vill förhålla sig till det.

Varför ska en förening ta hjälp av SISU Idrottsutbildarnas koncept "Framtidens förening?"
- För att vi ställer ett antal frågor som gör att man får fundera kring hur man vill uppfattas och vad man som förening står för. Som gör att man kan vara tydlig i sin kommunikation och hålla igång engagemanget bland medlemmar och blivande medlemmar.
- Alla föreningar som vill vara aktiva behöver fundera på sin framtid. Och det hjälper vi gärna till med.

Kontakta din förenings konsulent för att boka en inspirationsföreläsning.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 15:39 Skribent: Ingela Norberg
Epost: This is a mailto link

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Gävleborg
Box 975
801 33 Gävle

Besöksadress:
Nobelvägen 2
802 67 Gävle

Kontakt:
Tel: 0723551605
E-post: This is a mailto link