Hoppa till sidans innehåll

Foto: Marie Barrling/Robin Westlin Ett fyrtiotal deltagare kom till årets första Idrottsfrukost som hade tenat idrott + sociala medier = sant.

Vårt utbud


För att möta behovet av utbildnings- och utvecklingsinsatser arbetar SISU Idrottsutbildarna utåtriktat genom föreningsbesök och träffar med olika föreningsledare men bjuder även in till utbildningar och mötesplatser av olika slag.

För många är utbildningskonsulenternas arbete förknippat med utåtriktade uppdrag, som när vi exempelvis ikläder oss rollen som utbildare, processledare, samtalsledare eller konferensvärd. Men en utbildningskonsulents vardag består av många olika arbetsuppgifter och en stor del av dem utgör den vardagliga servicen till Gästriklands förenings-representanter.

Ofta vänder sig föreningar till oss för att få vägledning, rådgivning och stöttning. De tar ofta kontakt med oss genom att boka in personliga möten eller kommer in på spontana besök, men många kommunicerar också med oss via telefon och mail. Oavsett kommunikationsväg är alla välkomna med sina frågor, stora som små.

SISU Idrottsutbildarna vill vara det självklara valet när det gäller utbildning och utveckling och de frågor vi inte kan svara på direkt ser vi till att besvara genom vårt gedigna nätverk inom hela idrottsrörelsen.

I vårt arbete använder vi oss av fem verksamhetsformer:
1) Lärgrupp (tidigare studiecirkel)
2) Kurs - se vårt kursutbud
3) Föreläsning - se vårt föreläsningsutbud
4) Process- och utvecklingsarbete -  läs hur du kan jobba med detta
5) Kulturprogram (ex. teater, utställning, filmvisning)

Uppdaterad: 30 AUG 2018 16:03

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Gävleborg
Box 975
801 33 Gävle

Besöksadress:
Nobelvägen 2
802 67 Gävle

Kontakt:
Tel: 0723551605
E-post: This is a mailto link