Hoppa till sidans innehåll

Foto: SUVAD MRKONJIC

Tar du bollen?

2017-04-12 11:31

Vi söker en ny chef till Gävleborg – är du en ledare som passar? Som distriktsidrottschef i Gävleborg har du riktigt inspirerande och viktiga uppgifter framför dig!
  • Uppdaterad: 06 APR 2018 12:06

Är du en erfaren ledare, välförankrad i idrotten och har relevant yrkeslivserfarenhet från medlemsdriven/ideell organisation? Då kan du vara den vi söker.

Vår nya chef ska leda Gävleborgs Idrottsförbund som är Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas regionala organisation i Gävleborg, en paraplyorganisation för idrotten i Gävleborg.

I samspel med organisationernas styrelser kommer du att leda ett distrikt med 5 kontor och cirka 28 medarbetare men också samarbeta med kollegor i andra distrikt i landet. Som distriktsidrottschef bygger du nätverk och driver idrottspolitiskt arbete gentemot politiker och tjänstemän. Du som söker har ett stort intresse för idrottsrörelsens och folkbildningens roll i det svenska samhället.

Din roll är viktig – att leda en organisation som ska bidra till att idrotten gör Sverige starkare och i samverkan med andra aktörer sätta Gävleborg i rörelse!

Läs mer om tjänsten och ansök här

Välkommen med din ansökan senast den 26 april 2017

Skribent: Helena Nilsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Gävleborg
Box 975
801 33 Gävle

Besöksadress:
Nobelvägen 2
802 67 Gävle

Kontakt:
Tel: 0723551605
E-post: This is a mailto link