Hoppa till sidans innehåll

Kommunikations- och marknadsansvarig sökes

2016-11-02 12:14

Gävleborgs Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna söker en kommunikations- och marknadsansvarig.
  • Skapad: 02 NOV 2016 12:14

Som kommunikations- och marknadsansvarig arbetar du för både Gävleborgs Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna. Huvudkansliet finns i Gävle med lokalkontor i Hudiksvall, Söderhamn, Ljusdal och Bollnäs.

Gävleborgs Idrottsförbund jobbar med att stödja, leda och företräda idrotten i distriktet och SISU Idrottsutbildarna med utbildning och utveckling ute hos idrottsföreningarna. Totalt finns 26 anställda i våra organisationer.

Till våra organisationer söker vi nu en person som både har en övergripande bild, planerar och utformar hur vi kommunicerar ut vårt budskap och som samtidigt har kompetens att producera innehåll till våra olika plattformar (hemsida, Facebook med mera). Dessutom ingår det i tjänsten att tillsammans med distriktsidrottschef och styrelse arbeta med vårt idrottspolitiska påverkansarbete.

Utbildningskrav:
Vi ser att du har en akademisk utbildning i kommunikation eller journalistik, eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig.

Kunskap- och erfarenhet:
Vi tror att du efter utbildningen har några års arbetslivserfarenhet inom kommunikation eller media. Du har arbetat med bildbearbetning och rörliga bilder. Du är bra på att jobba självständigt och har erfarenhet av projektledning och uppdatering av webbsidor, samt god kunskap om sociala medier.

Det är meriterande om du har erfarenhet av svensk idrott och dess organisation på olika nivåer. Du har antagligen arbetat med liknande arbetsuppgifter inom idrotten eller i andra organisationer. Dessutom ser vi det som en fördel om du har kunskap om beslutsvägarna i samhället och kommunernas politiska organisation.

Egenskaper:
Du har en stark känsla för språket och är trovärdig när du förmedlar dina budskap. Du är både kreativ och leveranssäker samtidigt som du är bra på att bygga relationer både internt och externt. Med ditt engagemang för idrott och kommunikation vill du jobba i linje med vår nya verksamhetsinriktning.

Tjänsten är en heltid och tillsvidareanställning med en inledande provanställning på sex månader. B-körkort krävs.

Ansökan:
Skicka in din ansökan snarast, dock senast den 22/11, urval sker löpande. Ansökan skickar du This is a mailto link.

Frågor och information:
Ann-Gerd Bergdahl, This is a mailto link
Mobil 070-672 51 31

Pia Hillgren, Idrottskonsulent 
This is a mailto link
Mobil 070-350 75 48

Skribent: Marie Barrling
Epost: This is a mailto link

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Gävleborg
Box 975
801 33 Gävle

Besöksadress:
Nobelvägen 2
802 67 Gävle

Kontakt:
Tel: 0723551605
E-post: This is a mailto link