Hoppa till sidans innehåll

Kan er kommunikation bli bättre?

2016-09-08 12:11

Skulle din förening må bra av att fräscha upp er hemsida? Eller är ni intresserad av att använda er av fler kanaler, som Facebook, Youtube eller Instagram för att ge en ännu tydligare bild av vad just ni erbjuder? Då har vi utbildningen för er i höst!
  • Skapad: 08 SEP 2016 12:11

Kanske är det någon i föreningen som har hand om hemsidan och behöver fräscha upp sina kunskaper nu när layouten ser lite annorlunda ut? Eller så är det någon som är helt ny och vill lära sig från grunden? Till er rekomenderar vi då vår utbildning IdrottOnline Hemsida Grund som ni i höst kan ta del av antingen i Gävle (27 september) eller i Hudiksvall (28 september).

Är det däremot så att ni redan är en bit på väg men vill få en ännu mer utvecklad hemsida. Anmäl er då till vår utbildning IdrottOnline Hemsida Fortsättning i Gävle (18 oktober).

För er som vill ta ännu ett steg till och har börjat inse fördelarna med att visa upp er förening i fler kanaler. Då är ni redo för vår utbildning Visa din föreningsom ger dig en fördjupad kunskap om hur ni kan kommunicera en tydlig bild
av er förening och du får också praktiska verktyg så att tröskeln till att börja göra det inte blir så hög. Chans att gå den finns i Hudiksvall (8 november) och Bollnäs (15 november).

Här anmäler du dig till våra utbildningar.

Skribent: Marie Barrling
Epost: This is a mailto link

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Gävleborg
Box 975
801 33 Gävle

Besöksadress:
Nobelvägen 2
802 67 Gävle

Kontakt:
Tel: 0723551605
E-post: This is a mailto link