Hoppa till sidans innehåll

Gudrun Ekblom, ordförande för SISU Idrottsutbildarna och Gävleborgs Idrottsförbund, och Björn Eriksson, ordförande för Riksidrottsförbundet.

Gudrun Ekblom ny ordförande för Gävleborgs Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna

2016-04-09 16:22

På lördagen valdes Gudrun Ekblom till ordförande för Gävleborgs Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna. Hon har tidigare varit ordförande för Hälsinglands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Hälsingland men kommer nu alltså bli den första att företräda de nya länsöverskridande organisationerna.
  • Skapad: 09 APR 2016 16:22

Två enhälliga stämmor valde i lördags en ny styrelse för Gävleborgs Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna. Till ordförande valdes Gudrun Ekblom.

- I och med sammanslagningen så kommer vi att bli ännu bättre på att ge våra föreningar och förbund stöd och det känns jättestimulerande att få äran att tillsammans med styrelsen och våra medarbetare ytterligare stärka både våra egna organisationer och stötta den utveckling som vi just nu ser hos våra idrottsförbund och föreningar i länet, säger Gudrun Ekblom. 

Stämmorna föregicks av Idrotten i Gävleborgs Utvecklingsdagar där ett sextiotal representanter för Gävleborgs idrottsföreningar och förbund deltog för att tillsammans ta nästa steg mot de, av Svensk Idrott, gemensamt satta målen.

- Den här helgen har vi verkligen förstärkt känslan av att idrotten är stark i vårt län, att verksamheten finns ute hos föreningar och förbund och att vi på SISU Idrottsutbildarna och Gävleborgs Idrottsförbund är ett starkt stöd i det, säger Ann-Gerd Bergdahl, distriktsidrottschef.

Skribent: Marie Barrling
Epost: This is a mailto link

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Gävleborg
Box 975
801 33 Gävle

Besöksadress:
Nobelvägen 2
802 67 Gävle

Kontakt:
Tel: 0723551605
E-post: This is a mailto link