Hoppa till sidans innehåll

Föreläsningar under bandy-VM

2016-11-18 10:17

Under Bandy-VM (29 januari-5 februari) erbjuder SISU Idrottsutbildarna in till tre stycken föreläsningar och seminarier.
  • Uppdaterad: 06 APR 2018 12:06

Föreläsning Johan Holmström - Tisdag 31 januari
Hur får man som ung elitidrottare ihop sin vardag med träning och kost? Johan har i många år hjälpt idrottare att bygga upp sin kropp inför träning och tävling och väglett många att hitta rätt väg när styrkan inte funnits eller skadan varit framme. Han har funnits med i Gefle IF Fotbolls ledarstab under flera år och jobbat med idrottare på högsta nivå.

Seminarie Kenth Hultqvist - Torsdag 2 februari
Oavsett om det varit som spelare och tränare inom idrotten, verksam inom näringslivet eller som coach och föreläsare har Kenth Hultqvist lyckats med konststycket att inspirera andra. Med insikter och tips från sin gedigna erfarenhet stärker han både individer och grupper.

Föreläsning Michail Tonkonogi - Lördag 4 februari
Bandy och annan idrott är komplext och ställer specifika krav på olika aspekter av fysisk prestationsförmåga. Föreläsningen behandlar det optimala upplägget av fysträning utifrån bl.a. bandyns specifika krav gällande snabbhet, styrka, kondition, koordination och rörlighet. Michail är en av landets främsta experter och forskare inom området fysisk träning och hälsa samt rådgivare åt flera idrottsförbund, elitidrottare och tränare.

Läs mer om tider och hur du anmäler dig i respektive inbjudan.

Skribent: Marie Barrling
Epost: This is a mailto link

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Gävleborg
Box 975
801 33 Gävle

Besöksadress:
Nobelvägen 2
802 67 Gävle

Kontakt:
Tel: 0723551605
E-post: This is a mailto link