Hoppa till sidans innehåll

Utbildning


De utbildningsinsatser som genomförs inom idrottens utbildningsverksamhet är ofta mätbara, tidsatta och paketerade efter ett givet koncept. Syftet med utbildningsinsatserna är att förmedla kunskap och att ge en viss behörighet för att uppfylla och utvecklas i en specifik roll eller funktion. Idrottens utbildningar består av kurser och föreläsningar och sker under ledning av en kursledare eller föreläsare. 

En kurs är en utbildningsform där det i förväg finns en fastställd kurs-/utbildningsplan och ett tydligt utbildningsmål. En kurs pågår under minst tre utbildningstimmar och består av minst tre deltagare. Kursledaren ska vara godkänd av SISU Idrottsutbildarna och ha den kompetens som krävs för att fullfölja uppdraget.

Föreläsningen är en källa till inspiration och kunskap där ledare, aktiva, föräldrar, ungdomar möts för att inspireras och få vidgade vyer. Innehållet i föreläsningen kan också användas som underlag i någon av de övriga verksamhetsformerna. En föreläsning pågår under minst 30 minuter och består av minst fem deltagare.

Uppdaterad: 24 APR 2019 13:52

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Uppland
Box 23062
750 23 Uppsala

Besöksadress:
Råbyvägen 77
754 60 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018277000
E-post: This is a mailto link