Hoppa till sidans innehåll

Våra kurser och utbildningar


I de grå fälten kan du filtrera ditt sökresultat.

Vill du se alla höstens utbildningar i Stockholms distrikt så väljer du endast "SISU Idrottsutbildarna Stockholm" och lämnar de andra fälten tomma. Ta även bort "slutdatum" och låt den rutan vara tom.

Klicka här för att ta del av våra avbokningsregler

Kallelse med information skickas till alla kursdeltagare senast 1 vecka före kursstart.

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Grundutbildning för tränare

Du som tränare inom idrotten har ett värdefullt uppdrag. Ett uppdrag som ger dig massor av energi och upplevelser. Du får möta en mängd olika människor och får möjlighet att utvecklas både som tränare och människa. I din tränarroll kan du hjälpa andra att växa och utmanas i sin idrottsutövning.
Grundutbildningen är till för alla tränare, oavsett vilken idrott du är engagerad i eller om du tränar barn, ungdomar eller vuxna. Den ger dig en bra grund att utgå ifrån i din fortsatta tränarroll. Utbildningen är det första obligatoriska steget utifrån vilket du kan välja att utvecklas vidare. Man får gå utbildningen från det år man fyller 14 år.Kontaktperson: Carina Sjölander Datum: 2019-09-03 - 2019-09-22 Plats: Stockholmsidrottens Kansli, Vretenvägen 4, Solna Mer information på kurssidan
Till anmälan

IdrottOnline Klubb - Administration - Grund

Utbildningen är nu fullbokad. Man kan fortfarande anmäla sig via länken och på så sätt ställa sig på reservlista.

Detta är grundutbildningen för de administrativa delarna i IdrottOnline Klubb. På utbildningen går vi bland annat igenom medlemsregistret och LOK. Utbildningen riktar sig till dig som kommer hantera administrativa delar av IdrottOnline (ej Hemsidan, finns separat utbildning).

Kontaktperson: Carina Sjölander Datum: 2019-09-05 Plats: Stockholmsidrottens Kansli, Vretenvägen 4, Solna Mer information på kurssidan
Till anmälan

Frukostföreläsning Rörelseförståelse - lusten att röra sig

Barn och ungdomar rör sig inte i den utsträckning som krävs för att hålla god fysisk såväl som psykisk hälsa. Det är dags att vi vänder trenden! 

Kom och lyssna till hur vi kan öka lusten att röra på sig. Hur vi som ledare och förälder kan bidra. Hur vi kan sprida upplevelsen av glädje i allsidighet, känna glädje i att behärska sin kropp och känna lusten att våga-vilja-kunna göra det en vill - inte bara som barn utan hela livet!

Datum: 2019-09-06 Plats: Stockholmsidrottens kansli Vretenvägen 4, Solna Mer information på kurssidan
Till anmälan

Träna barn, ungdomar och vuxna med ADHD, autism/Asperger och andra diagnoser

Vår utbildning "Träna barn och ungdomar med ADHD, AST/ASD och andra diagnoser" vänder sig till dig som vill stärka ditt ledarskap för att kunna inkludera fler inom svensk idrott. 

Kontaktperson: Marika Holm Datum: 2019-09-10 Plats: Vretenvägen 4 Solna Mer information på kurssidan
Till anmälan

IdrottOnline Klubb - Hemsida - Grund

Utbildningen är nu fullbokad. Man kan fortfarande anmäla sig via länken och på så sätt ställa sig på reservlista.

Detta är grundutbildningen för webbverktyget i IdrottOnline Klubb. Utbildningen riktar sig mot dig som kommer hantera föreningens hemsida eller ett arbetsrum på föreningens hemsida.
Kontaktperson: Gunilla Lindström Datum: 2019-09-11 Plats: Stockholmsidrottens Kansli, Vretenvägen 4, Solna Mer information på kurssidan
Till anmälan

Strategisk Styrelseutbildning - Valberedning/Revisor

Kontaktperson: Mikael Norberg Datum: 2019-09-12 Plats: Stockholmsidrottens kontor, Vretenvägen 4 i Solna Mer information på kurssidan
Till anmälan

Strategisk Styrelseutbildning - Fördjupning Klubbmärke

Kontaktperson: Mikael Norberg Datum: 2019-09-16 Plats: Stockholmsidrottens kontor Mer information på kurssidan
Till anmälan

Att leda lärande samtal

Lärandet är en central del i utvecklingen, både för dig som individ och din organisation. Genom samtal och erfarenhetsutbyte med andra skapas goda förutsättningar att upptäcka ny kunskap, se nyanser och nya möjligheter. Kanske du till och med inspireras att utmana dina egna valda sanningar.
SISU Idrottsutbildarna är idrottens studieförbund och kärnan i vår verksamhet är samtalet och mötet mellan människor. Vi tror på att lära av varandra genom dialog, interaktion och reflektion, där varje deltagare ses som en resurs utifrån sina egna erfarenheter och tankar.
Med denna utbildning vill vi visa hur du som samtalsledare, genom att använda olika metoder och ställa olika typer av frågor kan öka lärandet hos er som deltar i det samtalet. Efter utbildningen är du godkänd lärgruppsledare.
Kontaktperson: Bengt Svensson Datum: 2019-09-17 Plats: Stockholmsidrottens kansli, Vretenvägen 4 Solna Mer information på kurssidan
Till anmälan

Strategisk Styrelseutbildning - Fördjupning Styrelseansvar

Styrelseansvar
Välkommen till en av fördjupningskvällarna i satsningen på ”Strategiskt styrelsearbete”

Den här fördjupningen vänder sig till Dig som är förtroendevald och vill veta mer om styrelsens ansvar utifrån lagar och stadgar.

Datum: 2019-09-18 Plats: Grimsta IP Mer information på kurssidan
Till anmälan
 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Stockholm
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: +4686274000
E-post: This is a mailto link